Murvetdundar Kızlar merhaba 17+3 haftaligim sabahtan beri bağrından yada göğüs kafesinden boğazıma doğru sanki hava gidiyo baskı tarzın da bisey var nefes almicak misim gibi bu konuda bilgisi olan var mı
yelizyeliz Murvetdundar canımcımmm karnın büyümeye başladıysa diyaframın sıkışıyordurrr banada 20.haftalarda olmuştu aynı anlattığın gibi❤️🌸
Murvetdundar Ilkayy ama midem de herangi bi yanma falan yok canım kese büyüdüğü için organlara baskı yapıyo olabilir mi
Ilkayy Murvetdundar benimde miğdemde yanma olmuyordu boğazıma doğru hava geliyordu nefesim kesiliyordu canım
yelizyeliz Murvetdundar valla gözünü korkutmak istemem ama ben doğurunca bi rahatlama geldi🤣 doğurana kadar malesef organlar sıkıştığı içinnn nefes darlığı oluyorr
Murvetdundar yelizyeliz hadi ya annelik gercekden çok zor muş benim düşük riskim var progestan ve iğne kullanıyorum kasik ağrısın yada herangi bisey olsun korkuyorum 17+3 haftaligim inşallah geçmistir kızlar ya bugun kontlm var umarım hersey yolundadır arada bebeğimi hlde hissediyorum seyirme şeklin de 😊
yelizyeliz Murvetdundar canım benimde düşük riskim vardı hatta 25.haftada serklaj oldum. Progestan magnezyum nidicard ve kan sulandırıcı oksapar iğne oluyordum. Biliyorum çok zorrr bol bol dua et canım Allaha sığınn. Benimki şimdi 2 aylık oldu yanımda yatıyor mis kokusuyla. İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına❤️
Murvetdundar yelizyeliz Amin canım inşallah cümlemizin evlatlarini sağ salim kucağımıza almayınca nasip etsin Rabbım
Murvetdundar yelizyeliz başından beri mi kullaniyodun progestani benim bildiğim prosgestan hem düşm için hemde rahim ağzı erken doğum falan için diye biliyorum ama