elisam1206 Şu 1 haftadır bacaklarımda genelde üst baldırımda bir ağrı var yürürken falan zorlanıyorum genital bölgemde ağrı var ama kemiklerim ağrıyor sanki afedersiniz böyle çürümüş gibi neden olabilir?
Gizmolata elisam1206 bende 3-4 gündür öyleyim seke seke yürüyorum biraz yürüyünce açılıp düzeliyor sonra 10 dk yatayım yine aynı. Bugün kontrolüm vardı ben sormadan anlattı doktorum bebek kanala girmiş doğum pozisyonu almış ve olabilicek ağrı çeşitlerini saydı ve hepsini yaşıyorum.
77Ozge77 elisam1206 Bende öyleyim bacaklarımın iç tarafı ve genital bölge kemiklerim ağrıyor 28 haftalığım daha yeni gittim kontrole kanala girmiş falan demedi magnezyum kullandığım halde böyle
Oozgn elisam1206 bende 21+2 haftalık hamileyim sanki adet gelecekmis gibi bir hassasiyet var kenarları falan ağrıyor acaba magnezyum eksikliği midir doktora gitmemede daha var
Gizmolata elisam1206 sizin ağrılarınız o haftalarda normal ben ileri hafta sandım, magnezyum kullanıyor musunuz? Günde bi tane sade maden suyuda çok iyi geliyor bacak ağrılarına falan, ama magnezyum hemen kesiyor
Gizmolata elisam1206 magnezyum kadar etkili olmaz zaten o ilaç değil takviye, normalde bile eczaneden alıp kullanabiliyorsunuz ama doktorunuz yazarsa daha iyi olur. Suda eriyen efermag tavsiye ederim içimi kolay doktorunuza danışarak yazdırabilirsiniz
elisam1206 Gizmolata tamam çok teşekkür ederim 😊bu arada tadı nasıl kötü mü normalde suda eritilen ilaçlar istifra ettiriyor bana
hnz2727 77Ozge77 ben de kullanıyorum ama ben 34+5 haftalık hamileyim ve genital bölgemin kemik ağrısından asla uyuyamıyorum
elisam1206 Oozgn evet tam olarak öyle bir ağrı var galiba dedikleri gibi magnezyum eksikliği her gün tavsiye üzerine maden suyu içeceğim bakalım iyi gelecek mi
Pnr_kync24 Aynen öyle bende de kasık ve genital bölge çok ağırıyor her kıpırdadığımda yürüdüğümde çok kötü bir ağrı ya ben 38 +1im Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah 🙏