MerveBozan Merhaba kızlar. 33 haftalık hamileyim doğum yaklaşıyo yavaş yavaş:) Hastanede veya eve gelince hediyelik olarak ne verdiniz yada vereceksiniz?? Fikre ihtiyacım var karar veremiyorum bir türlü?
Liyaninannesi MerveBozan ben kokulutastan mumluk yaptirdim canim. Kullanilsin koseye atilmasin diye. Birde etiketli madlen cikolata 😊
Aelifgk MerveBozan ben civcivli anahtarlık yaptırdım yumurtadan yeni çıkan 🐣 çok tatlı oldu amugurimi olanlardan isterseniz link bırakayım buraya diğer sitelere göre daha uygun yapıyorlar sizede fikir olur🤗https://www.instagram.com/amigurumioyunckk
MerveBozan Liyaninannesi teşekkür ederim bnde madlen çikolata ve bi hediyelik düşünüyorum. Ayıcıklı anahtarlıklar var hoşuma gitti. Mumda güzel fikir😊
MoomsEge Ben yeşeren kalem yaptırdım kendim süsledim oda kokusu malzemelri aldm ama henüz süslemedim ve yine küçük şeker kutularından aldm onlari da kendim suslicem. Kolanya şişesi aldm büyük gelenin eline tutmak için ve yine kendim süslicem. Çikolata kutusunu yaptırmayı planlıyorum.