2melekannesi_ Genelde herkes adetine yakın ovulasyon testinde iki çizgi görüyor ya sorum şu adete yakın ovulasyon çift çizgi olup ona rağmen adet olan var mı? Yoksa çift çizgiyse gebelik mi kesin?
Deniz59 2melekannesi_ ben adet günümden bir gün önce ovülasyon testiyle öğrendim ama t çizgisi koyu olmalı baya
Durunbigeldim 2melekannesi_ çift çizgi her zaman oluyor zaten..çift çizgiden ziyade t noktasının koyuluğu önemli olan
2melekannesi_ Deniz59 evet zaten her zaman silik de olsa çıkıyor gebelik demek için koyu çıkması gerek ama koyu çıkmasına rağmen adet olma ihtimali var mıdır?
Deniz59 2melekannesi_ yani bilemiyorum adetten 1 2 gün önce yumurtlama olur mu çoğu kişi böyle öğrendi gebeliğini
2melekannesi_ Deniz59 ayy şurda kala kala 1 haftam kaldı hiç de düşünmedim bu zamana kadar kafamı rahatlattım bi şekilde hep ama sonlara doğru iyice meraktayım ne olcak diye 😬🙈
Ayseyavuz Deniz59 ben adetimden önce yumrtlama gecrdim nerdyse 23 gün geçti dünden beri yine kasklarim agryo ve akntm var ovulasyon yapmadım ama agrilarm bariz belli oluyo neden acaba ayda iki kez 6umurtlama olurmu
2melekannesi_ Durunbigeldim çift çizgiden kastım belirgin koyu çizgiydi aslında 🙈 adete yakın koyulaşırsa bu ikinci yumurtlama mı olur gebelik mi olur yoksa hiçbir anlamı yok adet olabilir miyiz?😬😅
2melekannesi_ Durunbigeldim beklemekten başka seçenek yok yani😅 evet bir hafta önce yumurtlama gördüm şimdi tekrar koyulaşıyor benim
2melekannesi_ Durunbigeldim resim açılmadı bir türlü :( https://resimyukle.xyz/i/bL6U9B benim de böyle 8 ve 7 gün kala