Melek1980 İyi geceler sevgili arkadaşlarım. 36 haftalık hamileyim. Her konuştuğum, telefonla arayan kız bebek erken gelir, sancın erken tutar, çok hareket etme gibi şeyler söylüyor. Sizce öyle bir şey var mı
diyetleyenanne Melek1980 alakası yok arkadaşım yeni doğum yaptı kız bebeğine 40+3 felandı sanırım suni sancıyla doğumu başlatıldı. Bende kızımı 38.haftada doğurdum
ahenkk_1224 Melek1980 Bana da kız bebek erken gelir diye söyleyen oluyordu fakat 39 haftalık olduk bir durum yok ortada henüz 😊🤷♀️
Aysun_27 Melek1980 kişiden kişiye değişebilir tanıdığım kız bebegi olanlar var 40 haftadan sonra da doğuran 😇 Ama benim kızım 38+0 da geldi sancı ve nişanım gelmişti kontrole gittim doğuma alındım 😇
20oz 38 bitcek tık yok 2.dogumum öyle oturur pozisyonda bekliyo içerde hanımefendi salı günü sezaryen olcam
berraninannesi ahenkk_1224 banada öyle dediler kız bebekleri erken gelir dediler bizde 39+2 deyiz bekliyoruz bakalım 🌸👧
Ebreva Melek1980 banada böyle derlerdi hep 38+5de benim rızamla doğum baslatıldı kızım beslenmiyo diye hiç doğum belirtisi yokken bıraksak kalcaktı hala 😊
ada94 Melek1980 yooo benim kızın hiç geleceği yoktu . Sezeryan olmasak öylece kalırdı yani içeride 😂 39+2 de sancım bile olmadı
Ceyo93 Melek1980 alakası yok 41 bitti kızım suni sancı ile zorla geldi 2. Kızıma hamileyim 37+5 oldu tık yok hala
ysfali06 Melek1980 alakası yok kuzenlerimin kız çocukları hep 40+larda doğdu. Bana da erkek geç gelir diyorlardı 38+2de geldi civcivim 🐣 😅