Kbryagci38 Son 24 benimde artık gelsin istiyorum belim kopuyor ya . Bebek resmen vajinamın üstünde kafası ve oturup kalkamıyorum çıldırıcam
melegiiimm zeyzey87 ya merdiven inip cikma suguat iliski yuruyus gibi şeyler. Bunlara baslamami soyledi.
Semanur21 elifkrc bizde son 22 günler geçmiyo ve endişede artıyo doğum sancısını ayırt edebilecek miyim hastaneye yetişecek miyim gibi gibi bir sürü soru işareti 🥰
Ebruuuucn1 esra_danis4 benimde son 16 😊 zaman geçmiyor heyecan desen dorukta yalnız hiç korku yok bakalım hayırlısı olsun ne zaman doğurursak 😂
Ophelia Programa göre son 30 gün. Ama 2 hafta+5.gün max sezaryen olur. Aniden gelmezse bebek, bekliyoruz doktorumuzun kararini😁 39 ve 40 ı görmek istemiyorum mümkünse bitsin artık 38.haftada..🙏
Onemother @Kbrnr_gktp1 son 23 benimde hiçbi belirtim yok platese başladım günde 2 hurma yiyorum bebeğini kaç kilo acaba
Kbrnr_gktp1 Onemother bende günde 2 hurma yiyordum fakat yediğim hurmalar beni tırmalar alerjik yaptı bana çok kötü heryerim kabar kabar kaşınıyorum yara oldum yemeyi bıraktım platese özelmi gidiyorsunuz toksa evde kendinizmi yapıyorsunuz benim bebeğim 2700 sizin bebeğiniz kaç kilo
Yigitkeriminannesi elifkrc son 7 uygulamaya göre ama gelmeye niyeti yok gibi doktor 42 ye kadar bekleriz dedi öyle olursa 15 gün de ordan ah ah 😔
tazeaane elifkrc son 58 kaldı oda yapım aşamasıyla çabuk biter bu 58 gün inşallah 😍 hayırlısıyla gelsinler 🤲🥰