lentil Suleksck evet bende de oldu. Beynim donuyordu düşünemiyordum sanki ama geçti artık. Etkilemiyor fazla. Benim doktorum uyumadan önce iç demişti. Eğer çok fazla yan etki görürsen fitil olarak kullanabilirsin demişti. Doktoruna sor istersen
Dukuko Suleksck progestan tablet hem oral yolla ağızdan hem de vajinal fitil olarak kullanabilinir. Ağızdan alınca çok fazla yan etki yapıyor, doktorunuza danışıp fitil olarak kullanın ben de 1 ay kullandım hafif uyku yapması dışında bir yan etkisini görmedim. Şifa olsun 🙏🏻
Busracobann Ağızdan aliyorsan öyle olması çok normal fitil olarak kullanırsan hiç bir yan etkisi olmaz ben bayılacak gibi oluyordum fitil olarak kullanınca rahatladım
melikeyldrm_54 Suleksck evet Progestanın yan etkileri malesef, doktoruna sorup fitil olarak kullanabilirsin o şekilde yan etki olmuyor, veya günde 1 tane içiyosan gece uyumadan önce iç ozamanda hissetmezsin yan etkisini
Nesityyy Suleksck iğne gibi kullanıyorum canım ama çok hafif baş dönmem var başka biseyim yok buna şükür kaç aydır vurduruyorum Allahın her gün 2 ampul bi anda. Burda çok yerde okudum fitil olarak kullana bilirsin onda yan etki yapiomus..
seda_00 Suleksck ağızdan atıyorsun büyük ihtimal vajinal yoldan almalısın . Bende ilk başta ağzından aldım baş dönmesi oldu sonra doktora söyleyince vajinal al dedi