Gozd12 Bayanlar merhaba 28 haftalığım. 3-4 gündür heryerim kaşınıyor . Doktorum karaciğerime baktı çok şükür sıkıntı yok. Acaba nedir sebebi alerjikmi oluyor normalmi . Çok can sıkıcı bir kaşıntıııı 🙄
melikeyldrm_54 Gozd12 hamilelikte oluyomuş bende aynı durumdayım heryerim kaşınıyo ve 36 haftalığım hala geçmedi çok sinir bozucu
Bilmemkim Gozd12 normal bende 36 haftalığım geçmiyor bir türlü napsam uyku denen bir şey kalmadı doğumdan sonra geçermiş ancak öyle diyorlar 😔😔
Dilberlila Gozd12 bende baktırmıstım birsey yoktu ama deli gibi kasınıyoduö kaşıdıgım yer acıyor yürüyemiodum agrıdan avil krem kullandım sonra avil hap icmeye basladım gece yatmadan hemen gecti seker ve gebelık kolostazı yok bende hamilelkte olrmus
Gozd12 melikeyldrm_54 herkesin 30 küsürde başlıyor benim neden erken ki🥺 dermatolojiye gitsektemi çözüm olmuyor peki ?
melikeyldrm_54 Dilberlila doktorum cildiyeye yönlendirdi ama gitmedim zaten doğuma 2 hafta kaldı sonrasında da devam ederse giderim
Bilmemkim Cildiyeye gittim hap kullandım ki böbreklere etki ediyor türlü türlü kremler kullandım bana mısın demiyor yazarken bile kaşınıyorum
Rosezeynep Gozd12 kızkardeşimde aynı durumda safra kesesindeki asit yüksekmiş o yapıyor. Doktoru ilaç verdi, geçmedi ama azaldı.