Anne36 Ben çok bulgur ve kahve tüketiyorum yani toz halinde yiyorum sürekli nerede görürsem kimin evine gidersem ilk sorum kahveniz var mı ne kadar faydalı ve ne kadar zararlı olduğunu bilmeden tüketiyorum öyle peki sizler de aşerdikleriniz nasıl ?
Suheyla06 Anne36 bulgur bebeğine kilo aldırır iyi aşermen 😂 ben deli gibi yeşil çiğ badem yiyorum 🤦🏻♀️
Anne36 Suheyla06 evet bulgur kilo aldırıyor ama bizimkiler de çok kıl çıkartıyor bebekde derler bu nedenle az tüketmeliymişiz
minikprensimmm123 Suheyla06 Şuan bende gündüzden beri mutfağa girdim çıktım Çağla yedim midem aynı sinyal veriyor alev çıkıyor resmen 🤣🤣
Suheyla06 minikprensimmm123 canım hem çok istiyor hem istemiyor şuan bile gidip yesem mi diye düşünüyorum 😂
minikprensimmm123 Suheyla06 Ahahaha aynen bende öyleyim daha yeni safra kustum ama hala yemek istiyorum 🤣🤣🤦♀️🤦♀️
Dareyn Anne36 Ayy bende başlarda yeşil zeytin aşeriyordum aslında şu an olsa da yerim 😂 Bir de patatesli mantı bayılırım 🤭
minikprensimmm123 Dareyn İkinci gebelikte bende öyle sabahın 5 de kalktım hem yeşil zeytin hem çikolata yedim aynı anda şuan olsa ikisini hiç yiyemem ama o an öyle bir istedi ki canım 🤣