Hazelkoc Yarin yatisim yapılıyo kizlar sizin bildiginiz, uyguladiginiz dualar neler yardimci olurmusunuz
Zeynep61 Hazelkoc rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr (Allahım kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır) bol bol oku canım
Semayunus Ben geçen haftalarda bankada sıra bekliyorum 60 yaşlarında bi teyze ayak üstü konuştu benle son ayların galiba dedi evet dedim doğum anında Amentüyü çokça oku dedi baya da dua edip gitti sağolsun
Hazelkoc Esmaaaa_15 amin canim insllah allah yardimcin olsun.sabahinda suni verilecekti geceden duami ettim son kez squatlarimi yaptim hurmami yedim sicak suya oturdum ve sabahi beklemeye basladim derkeen sahur vakti sancilarim basladi ezanla birlikte yavrum kucagimdaydi🥰rabbim sizlerinde yardimcisi olsun❤️
Esmaaaa_15 Hazelkoc masaallah ne güzel.Raabbim banada hayirlisiyla nasip etsin pazartesi bana da verdi yatış doktor bu gece açıkçası dortgozle sancı bekledim ama inan tık yok
Esmaaaa_15 Hazelkoc kız var ya kendimi yormaktan gına geldi artık yok top üstünde zipla yer sil koltuk altı süpür tek olan bel ağrısı baska bisey yok🤦🏻♀️🤦🏻♀️