Çarşamba günü sabah 9da ufak ufak sancilarim geldi ic çamaşırım da ıslaktı hemen doktorumu aradim gel bi bakalm dedi tabi eşim o saatte hayatta gitmez uyanmadi öğlende gittik açıklık varmı diye muayne ettiler yoktu doktorum yarin 9da yine gel dedi gebelikten dolayi alerji olmuştum yakin takip icin tabi ben gece 3de rahatsızlanıp yine geldim bide nişanım gelmişti ama alttan muayne olduğum için gelmis benim dana kocam 5de uyudu ben sabah 10a kadar gezdim surekli evde 1 haftadir uyumuyodum bide açlık artik basim dönmeye bacaklarimin bağı kesilmeye başladı inleye inleye geziyodum evde 10da uyandi sonunda bizimki beni doktora getirdi afedersiniz doktorun eline sümük gibi upuzun bi akıntı geldi yine açılma yok tabi ama sancim ful suni sancı verdiler bide üstüne,lavma yaptılar 1e kadar sanci çektim 6 cm açıklığım oldu sancılar sıklasti tam az kaldi geliyo derken bebeğimin kakasını yaptığını öğrendim dünyam başıma yıkıldı 2 gündür o sancıyı boşa mi çekiyodum kaşıntı da cabasi neyse hemen aldılar sezeryana uyandığımda nefes alamiyodum ölcem sandım ama bebeğimi gördüğümde tüm herseyi unuttum sancıları sezeryani anasi gibi poğaça yanaklı bi oğlum oldu pek pozitif olmasa da sonunda bende doğurdum Allahm isteyen hakeden herkese versin inşallah çok güzel bişeymis