Geceninannesi01 Semnr2 acaba biz vitamin eksikliği ile mi karıştırıyoruz çünkü aşırı derece kansızlık ve vitamin eksikliği yaşıyorum ..
NilGrl Geceninannesi01 hiç vakit kaybetmeyin . Ben 24 saat idrar topladım ve gebelik zehirlenmesi dediler. 1 haftadır. 38. Haftadayım yarın yatışım yapılcak suni sancı için. Doktorum tehlikeli bir durum olduğu için kendi sancılarımı beklememem gerekğini söyledi. Dikkat edin.
reyhandoymaz Geceninannesi01 günde 1 kere değil bende gebelik tansiyonu var günde 2 kez sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra ölçüp doktoruma atıyorum ama aralarda da mutlaka ölçüp yüksek çıkarsa doktoruma bildiriyorum aklında bulunsun canim
Geceninannesi01 reyhandoymaz aklımda olsun günde 3 kere en az ölçeyim bakalım .. yarında test vereceğim inşallah 🙏🏻
eaktr Geceninannesi01 benim de günlerdir baş ağrım var, 2 gün önce tansiyonum 14-7 çıktı, idrarım da köpük köpük oluyor. şu an burada yazılanları okudum ve daha da çok korktum olabilir mi diye😓😓 21+3 haftalığım😓😓
Geceninannesi01 eaktr Allah korusun inşallah öyle bir şey yoktur … yarın tahlil vereceğim sende git bence 🙏🏻
Tweety1 eaktr ya bende bugün fark ettim çok az bir köpük gördüm korktum size ne söyledi doktorunuz acaba 😐
Livanur_65 Geceninannesi01 acile git hemen telaş yapma ama sanırım belirtiler onu gösteriyor beklemeyin gidin kendinizi de bebeğinde tehlikeye atma özellikle son aylarda Ben yaşamadım ama olan birine denk geldim aynı şikâyetteydi oda
Geceninannesi01 Livanur_65 tek başına yeterli değil dedi doktorum ama her ihtimale karşı gideceğim ben 🙏🏻
eaktr Livanur_65 tansiyonu bir kez sadece yüksek gördüm, ama başka belirtileri de burada okudum, gitmeden de yoksa doktorumu ararım zaten ama ona yormadım hiç, önceki haftalarımda da baş ağrılarım vardı migrenim olduğu için.
Livanur_65 eaktr tuzsuz kullanın herşeyi dikkat edin böbrekle alakalı olabir idarar köpük gibi geliyor diyorsun ama dikkate al
Geceninannesi01 Benim tedbir amaçlı hastaneye yatışım yapıldı beklemedeyim lütfen dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻
Livanur_65 Geceninannesi01 allah yardımcın olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah