nisafrkn Kızlar geçen doktora gittiğimde bebeğim baş asagiydi yani doğum pozisyonundaydi 31+3 üz bu arada sizinkiler ne zaman doğum pozisyonu aldılar bazıları dönmüyormus heralde🤗
MerveDurr nisafrkn bn 27 de gittiğim zamanda dogum pozisyonndaydı geçen gittim 32 de hala aynı değişmemiş inş da doğuma kdr değişmz sezeryan istemiyorm cnkü😂 iknci doğumum inşallah
mugecelikkol benimki en baştan beri doğum pozisyonundaymış 23 haftalık oldum hala o şekilde doktor diyor bu bey çıkmaya çok ısrarcı 😀
Melos2234 Ultrasondan mı bakılıyor dönmüş mü diye ben 34 haftalığım bayadır gitmiyorum doktora aşşırı baskı var aşağıya doğru dönmüş olabilir mi acaba
nisafrkn Melos2234 Evet canım doktoruna sorarsan Söyler normal doğum isteyenler için mühim bir mesele de😂
Melos2234 nisafrkn ben sezeryan olacam ama yine de merak ediyorum işte 😂😂dönmesin kuzum ya beynine kan gider😂😂😂😂
mrsbiyolog Valla hep baş aşağıda doğum pozisyonunda benim oğlum hiç değiştirmiyoe yerinide her yeri sabit 😂 24. Haftada söylemişti ilk doktorum hala devam durup durup son dk pozisyon değiştirirse diye korkuyorum bende
Buketkucuk nisafrkn maşallah diyelim benim kızım 16.haftamdan beri hep baş aşağı duruyor 36+4 haftalığız hiç değişmedi, inşallah son anda dönüp sürpriz falan yapmaz😄😝
kucuktosbik27 nisafrkn 26 da döndü döndüğünğde anladım okadsr hareketliydi ki çok şükür hala baş aşağı başını arkaya dönmüş bazen aklım endişeleniyorum ters dönecek son dakka diye😅 34 haftalığız ☺️