ebrualtnn Mervemrym uygulamaya göre 8 Aralık gözüküyor henüz doktora gitmedim salı günü gideceğim inşallah ☺️
superisiii busraaklnc bizim de pazartesi randevumuz inşallah duyarız çok heyecanlıyım günler geçmiyor resmen 🙏😀
superisiii busraaklnc en son 5 inde gitmiştik keseyi görmeye o günden bugüne bekliyorum sen gel bir de bana sor 😅
busraaklnc superisiii durumunuz nasıl bulantı falan oluyor mu. Ben de sadece uyku var başka bir şey yok. Oruç da tutabiliyorum çok şükür. Bazen diyorum acaba hamile değil miyim 🙈😂
superisiii busraaklnc sizin nasıl gidiyor hamilelik benim içimde sanki minik bir canavar var sürekli acıkıyorum ve doymak bilmiyorum 😅😅
superisiii busraaklnc bulantı çok şükür yok da yemek kokularina çok hassaslaştım o biraz zorluyor onun dışında güzel gidiyor 😅
busraaklnc superisiii ya dimisanki elektrik süpürgesi çekiyor mübarek 😂 ama bikaç gündür sakinledi dedim böyle yaparsan biz çok kilo alırız 😂😂
Betl superisiii Ah birde ben yiyebilsem açım kalkıp yemesi ayrı zor yesem midem bulantım çok fena artıyor 2. Gebelik mi zor bu çocuk mu zor olucak hiç bilmiyorum
superisiii busraaklnc 3 kilo almışım bile aynen benim de son günlerde iştahım kesildi ama birden acıkma hissi geliyor mümkünse o an yeme bir şey mideme ağrı giriyor resmen 😅😅
busraaklnc superisiii yaa nasıl 3 kilo 🙈🙈 söyleyin miniğe her zaman yemek istemekle olmaz bizi de düşünsünler 😂