Ikiprensbirprenses Merhaba güzel Anneler doğumuma 15gunden az kaldı.. Karnim cok sertlesiyor sanki poposuyla ittiriyor gibi bu durumu yaşayan olup doğuma giden oldumu? Cok halsiz çok bitkin çok yorgun hissediyorum ve ellerim ayaklarım şişti çok ödemim var..
Ayca0315 Ikiprensbirprenses Benimde doğumuma programa göre 15 gün var karnım sertleşiyor iki gündür aşırı yorgun hissediyorum sanki biri hırpalanmış gibi hissediyorum sürekli uyumak istiyorum ama ne mümkün 🤦 belkide bu haftalarda böyledir ilk gebeliğim olduğu için çok bilgisizim maalesef 🤔
melo21__ Ikiprensbirprenses aynı durumdayız canım bi kaç gündür benim bebegim de birden sertleşiyor karnım taş gibi oluyor dün sancım oldu avil doktor a gittik bebek dönmüş doğum yok daha dedi.. Artık sancım tam tutunca gidecegiz
-Esraa21 Ikiprensbirprenses bende aynı durumdayım alt tarafa baskı arada ağrı toplanma hepsi oluyor ama ara ara oluyor acaba doğum başlangıcı olabilir mi korkuyorum 🥺
Ikiprensbirprenses Ayca0315 benim 3cü gebeliğim 2gebeligim suni sanci ile olduğu için bilemiyorum şaşırıyorum.. Allahim sağ salim eline almaya nasip etsin canım❤️
Fryayyusuf Ayca0315 Ayca0315 benimde 6 gün var hem kasıkda agrı baskı var bebek alttan fırlıcak gibi hissediyorum sertleşme felaket sekilde artik nefes alamiyorum ama cok agrim yok sadece kasılma krap gibi allahim hepimize hayirli kolay dogumalr nasip etsin inşaallah
Ayca0315 Ikiprensbirprenses Aminnn inşallah 🌼 sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲
Ikiprensbirprenses Morvy ben yurt dışında kaldığım için dogumdan sonra bacaklara sıkacak şekilde korse niyetinde bir çorap veriyorlar ondan önce ödeme yapılacak birsey yokmus maalesef..
Kayasbht Ikiprensbirprenses ben 31 haftalığım benim de karnım sertleşiyor bebek büyüdükçe yeri daralıyor ve güçleniyor o yüzden cok daha iyi hissediyorsunuz bu hareketleri hep yapıyorlar bekli ama büyükleri güçlendikleri zaman biz hissediyoruz olabilir 😊
Ikiprensbirprenses Fryayyusuf Aminn inşallah canım benim aynı duyguları paylaşıyoruz Allahim sağ salim yavrularımızi almaya nasip etsin inşallah.
Ayca0315 Fryayyusuf Aminn insallah canım Rabbim kolaylaştırsın inşallah sağ salim kucağımıza alırız 🤲🌼
Gulsen4224 Ikiprensbirprenses Benimde tam 15 gün vardı aynı sertleşir toplanıyordu bebeğim ertesi gün doğum yaptım gelmek üzere bebeğin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲🏻🌸😍
YazeeL Gulsen4224 benimde tam karnımın sol tarafından bi ağrı giriyor 15-20 sn sürüyor karnımda sertleşiyor o an Canım acısa da mutlu oluyorum az kaldı hazırlık yapıyor diye yalnız bu ağrı bilemedesimi kesecek gibi yapıyor gerçeğini düşünemiyorumRabbim yardım eder 🥰 39+1 iz artık
Ikiprensbirprenses Gulsen4224 çok güzel bir mesaj okurken bile tebessüm etmek buna denir😍inşallah sağlıcakla kavuşuruz❤️❤️❤️❤️❤️
Gulsen4224 YazeeL yakındır gelmesi inşallah balım sağlıcakla kolay bir şekilde kucagına almayı nasip etsin mevlam bütün agrı acılar zor taki kucagına alıncaya kadar 🥰🤲🏻❣️