Mumyy Merhaba anneler ve anne adayları doğumdan önce goguslerinizi emzirmeye nasıl hazırladiniz ve ne zaman başladınız
esraaa18 Mumyy gümüş kapak aldım ben onu kullanıyorum biraz hassasti baya bı rahatlama sağladı henüz doğum yapmadım bir hafta var sezeryan olacağım bakalım inşallah o zaman da yara olmaz
Busehnm Mumyy incia gogus kremi aldim, gumus kapak aldım 33deyim 36da kullanmaya başlayacağım, hamileligimin basindan beri uçlarına ve kahverengi bölgeye vazelin sürüyorum cok şükür kuruluk falan olmadı şimdiye kadar.
Burcuckmk Mumyy lansinoh göğüs balm mi aldim onu sürüyorum bide gümüş kapak aldim doğuma yakin kullanmaya başlıcam
Ebru3461 Bende tecrübelilerden faydalanmak isterim mustelanın göğüs ucu kremini aldım doğumdan bi hafta önce kullanmaya başlamayı düşünüyorum 🤔
Serpil-3 Ebru3461 bir hafta geç olur benim iki ay var ben başladım mesela aklıma geldikçe her duş alışımda sürüyorum
Ist3434 esraaa18 gumus kapak tam olarak ne ise yariyor? Benim gogus ucum var baya kullanmam gerekir mi? Gogus kalkani var bidd aralarindaki fark ne oluyor
WmonallissA Haftaya doğumum var ve uyarılma olması diye göğüslerime hiç dokunamıyorum😁 lansinoh krem aldım ama daha bir defa kullandım
Mumyy WmonallissA keşke kullansanız ben ilkinde kullanmistim çok düzenli kullanmama rağmen yara olmadı hafif acı ile 5 günde alıştım şimdi alternatif arıyorum belki farklı yöntem öğreniriz
Burcuckmk Mumyy canim tek ml var diye biliyorum 60 ml bendeki krem degil organik nipple balm diye geçiyor
Busehnm Mumyy yaaaaa 😶 sezeryan olacak diye karar verildi gerci ama belli de olmaz tabi, ani bir sey olacak diye korkuyorum 😬 başlarım tabi ,tesekkurler
aannepandaa Mumyy ben organic lansinoh krem aldım. Ayrıca ayva çekirdeğinden jel hazırladım ve birde hametan krem. Doğum öncesi lansinoh kullanfım ama 3 kere frlandır. Bebeğim şuan 8 günlük. Doğum sonrası eve gelir gelmez 7-8 ayva çekirdeğinim üzerine azıcık su koyarak 1 gece minik kavanozda dolapta beklettim ertesi gğn jel oldu. 2.gün itibari şle gögüslerim acımaya başladı. Dolaptan çıkarıp sürünce çok ferahlatıyor ve bence iyileştiriyor. Bebek o şekilde emsede doğal olduğundan zararı yok. Yine emer emmez hametan sürdüm 3 saat arayla emziriliyor diye o sğreçte beklemiş oldum. Emzirirkende sildim. 3 gün alışma sürecinden sonra şuan alıştı ve acımız kalmadı çok şükür…
Mumyy aannepandaa hayırlı olsun bebeğiniz ayva çekirdeğini çok duydum ama doğum yazın olacak yazın ayva olur mu ki
aannepandaa Mumyy ben annemlere söyledim topladılar hep çekirdeği ve açıkta durdu kurudu. Sizde şimdilerde elinize geçtikçe saklayın. Çevrenize söyleyin toplasınlar. Kuruyunca yine küçğk kavanozda saklarsınız.