Pcosluhayat Nur5 benn olsam sahsen beklemezdim. Sperm sayisi ve kalite artirici takviyeler vitaminler kullanmanizi tavsiye ederim. Ari sutu bal polen gibi, keçiboynuzu kurleri, proxeed plus bunlar iyi baslangiclar. Zaman kaybetmenizi istemem
Pcosluhayat Nur5 proxeed zaten bir vitamin icerisinde kimyasal bir sey yok denemekten bir sey kaybetmezsiniz zaman kaybi yasamanizi istemem biz cok yararini gördük. Dilediginiz gibi olsun her sey🙏
Emine1234 Pammuk cnm proxman hepsine etkilimi sayı hareket morfolloji falan.. Siz ne için kullanmıştınız
Emine1234 Pammuk bide sanırım tüp bebek yaptırdınız.. Tüp bebek öncesi kaç ay kullandınız canım siz ve eşiniz
Pammuk Emine1234 ben 1 ay kullandım eşim 2 ay kullanmıştı ama en az 3 ay kullanması gerek. Aynen tüp bebek için kullandık yumurtalar ve sperm daha iyi olsun 5. Güne kadar ulaşsınlar diye çok şükür 36 yumurta toplandı 10 tanesi 5. Güne ulaştı donduruldu 2 tanesi transfer edildi bekliyorum
Mimhb Nur5 devlet hastaneleri zaten bu durumların üstüne çok düşmüyor vakit kaybedersiniz. Siz özele gidin onlarda proxeed plus veya benzeri ilaç verir onu kullanırsınız. Olmazsa tüp bebek.