Aycanmbenim kelebek15 bence Zeynep. Elif Arapçada sadece bir harf başka bir müslüman ülkede bir harfe bu anlam yüklendiğini ve isim olarak konulduğunu sanmıyorum
Didi6 Aycanmbenim Aynen. Elif en çok abartılan isim olabilir ülkemizde. Araplar bile koymuyor bu Arapça harfi. 😅
1bebeklianne Zeynep ismini oldum olasi begenemedim. Elif daha guzel bence. Elif cok var diyenler oluyor ama inanin su an hicte yok cok nadir. Alya dan liya dan alin den sira gelmiyor ki elife :)
Misto kelebek15 zeynep güzel ama kimse zeynebe zeynep demiyor zeyno zeyno diyorlar sinir oluyorum ozaman guzelim ismi katlediyorlar
Gmzoztrk kelebek15 merhaba ben Zeynep istemiş tim eşim elif sümeyra en son kuzenim zeynep koyduğu için bizde elif sümeyra koyduk ama gerçekten arkadaşların dediği gibi ne kadar Zeynep tanıdıysam hepsi sakin yapılı ne kadar elif tanıdıysam kızımda dahil hepsi dik başlı ve dobra 🙈
Buketttttt Gmzoztrk valla bizde iki Zeynep var basa bela okdr kavgacı ki ben gormedm böyle bişi bide bir gicikklar
Gmzoztrk Buketttttt acaba ek isim varmı onlarda da olabilir tabi demekki bana sakin olanlar denk geldi 😅
BirMuallime kelebek15 iki ismi de çok seviyorum ama bir kızım olursa Zeynep koymak istiyorum 💜Zeynep o yüzden