Gokcecelik alimerve nuna için iyi diyolar ama pahalı geliyor bana da fisherprice de öyle bende kararsizim
Trknavci alimerve ben fisher prices titreşimli müzikli almıştım sonra bidaha çocuk düşünmüyorum diye letgoda sattım😀şimdi yine hamileyim aynı markadan aldım fisher prices çok kaliteli cunku
Muratnannesi alimerve tiny love marka beşik var dolap uygulamasında uygun fiyata bulabilir siniz sıfır fiyatı 1000 tl
Gokcecelik WmonallissA 2 tane var sanırım dastana birinin titreşim seviyesi çok düşük biri daha iyi diyolar test ettiniz mi hiç
WmonallissA Gokcecelik hiç bilmiyorum, hangisi daha güzel ki, üstünde tentesi olanadan aldık, bebeğimiz haftaya gelecek Alla’ın ziniyle o zaman deneyeceğiz
Gokcecelik WmonallissA hatırlamıyorum da yorumlarda öyle okumuştum bebeği doğunca hemen koyun yoksa titreşimi yetersiz kalıyor vs diye. Kullanınca yazarsanız buralara bi yere sevinirim bize de fikir olur 😊
Trknavci Mandalina91 ben 8-9aya kadar kullandım çünkü dik yapabiliyordun yatirdigin kismi..yemeğini bile onda yedirdim o yüzden 9ay kullandim ve evin içinde de büyük rahatlık gittiğin idaya tasimisafirlige giderken bile attım arabaya onda tuttum hep(pandemi occesiydi tabi😀)
Feyza-nur alimerve aslında bagi dastana almaya karar verdik ama civilde yeni çıkarmıs dastanaya benziyor hiç yorum bulamadım çok kararsız kaldım civil bir tık daha uygun
senell alimerve Tiny Love 3′ü 1 arada aldım. Hepsiburada’da 740 lira civarıydı. Yatak, ana kucağı ve mama sandalyesi oluyor. Henüz bebeğimiz doğmadı ama kullanışlı olacağını hissediyorum.
Aysun1983 alimerve bende istiyorum ama ya çocuk yatmazsa diye de bir tırsmıyor değilim arkadaşım ilk çocuğunda aldı hiç yatmadı ikinciye nasip oldu allahtan o yattı 😀
alimerve Aysun1983 yatar ya herkes çok memnun titreşimsiz aldı eltim eli habire onda salliyo sürekli afedersin Tuvalete bile gidemiyorum diyo titreşimli olsaydı o otomatik sallanırken işlerini de görür insan
Mandalina91 Trknavci oo süpermiş oyalanması ve sevmesi çok çok iyi olmuştur sizin için 😀 teşekkür ederim
Burcuckmk alimerve dolap uygulamasindan neredeyse sıfır gibi joie ana kucağı aldim otomatik yari fiyatına geldi