Meleklerannesi S.a kizlar ben 8 haftalik hamileyim uc gundur tutuyorum oruç bugun gittim doktora kesinlikle onermiyorum kanıtlanmış bi zararı yok ama kesinlikle tutma snra kaza edersin dedi aslında genel olarak rahat tutuyorum ama iftardan snra kusuyorm haliyle midemde bisey kalmıyor doktorda oyle diyince kafam karıştı sizce ne yapmaliyim
OZLEM_2576 Meleklerannesi canım bence doktorun bunca sene okuyup bir şeyler bildiğini düşünüyorum sana tutma derken. Doktorunu dinle. Seneye de kazanı yaparsın. Çocugun gelişimi mi önemli orucunuz mu?
Omerraysemm Meleklerannesi daha 8 haftalık tut bnce hiçbişey de olmaz olacağı varsa her şekil olur sonucda şuan büyüme evresinde değil vücudu tamamlanıyor sağlıklı beslen sahurda falan yeter
riverandsun Omerraysemm nasıl böyle bir şey söyleyebilirsiniz. Hangi bilgiyle?? Bir şey olsa ne olacak. Dr u tutma demiş, kendisi iftardan sonra kusuyorum demiş. Gerçi burda sorulması zaten saçma ki dr hayır dedikten sonra olay bitmeli bence. Siz de tut tut bişey olmaz diyebiliyorsunuz yani
Delicesareti Meleklerannesi ya artık trol müsünüz gerçekten anlam veremiyorum doktorun sana tutma demiş önermiyorum demiş burda nie soruyorsun bacım burda sana tut deseler tutucak mısınız nasıl kıyıyosunuz yavrunuza ya pes diyorum artık iki gün sonra post açarsınız oruç tuttum bebeğim gelişememiş die o zaman buradakilerin faydası olur sana kocanız da mı bişi demiyo anlamıyorum
BRUTAL-BETTY Meleklerannesi doktor zaten ne yapman gerektiğini söylemiş daha burada ki insanlara neden soruyorsun ki canım yanlış anlama da bizler doktorun dan daha mı bilgili duruyoruz
Meleklerannesi BRUTAL-BETTY benimle ayni haftada olanlari merak ettim doktor.herkese aynını dedi duruma göre degerlendirmedi o yuzden sordm canim
Meleklerannesi OZLEM_2576 zAten sorunda bu herkese ayni cevabi verdi bende kisisel degerlendirmedigi için kafama takıldı sordm bu kdr atar gider niye anlamadm
Meleklerannesi Yok gayet gerçeğim sadece oruç tutarken zorlanımiyorum bana has değil bütün hastalara tutma.dedi doktor ondan burda sinir dini bütün doktordan fetva almak ya.hani linç tayfasına gelince bi önceki postlari smdi gordum uygulamayı aktif kullanmadım için baska konular gözüküyor kusura bakmayn tekrar tekrar aynı soru ama hafta olrak benimle olanlar ne yapıyor onu öğrenmek istedm
Balonnnnn Meleklerannesi duruma göre değerlendirmedi derken sizin yerinize başka birini mi muayene ediyor ultrason yapıyor? Durumunuzu bildiği için demiş olma ihtimalini hiç düşünmediniz mi? Sonuçta bünyeler aynı olmayabilir ama bebeklerin gelişimi hafta hafta aynı. Bu sebeple olacak ki dinimiz bu konuda tutmama ehliyeti vermiş zaten. Bu oruç konusunun linçlenme sebebi de, çok olmasından ziyade drnuza sormanız gereken ve basitçe düşünerek sizin karar vermeniz gereken bir şeyi buradaki insanlara soruyor olmanız.
Znrr Meleklerannesi tut canım benimde bir sürü rahatsızlığım var doktorum tutma dedi ama tutuyorum. Bugün az kalsın bayılacaktım yerleri yaladım resmen ama olsun. Sonuçta oruç önemli. Bebek falanda napalım Allah a emanet gelişirler inşallah
Meleklerannesi Znrr canisi bn zorlanmiyorm iste sonradan da tutulmuyor ilk kızımda kustugum için tutamıyorum hala duruyor borçlar:) ikincide de tuttum bi sikinti olmadi ama haftalar farklıydı
Meleklerannesi Znrr doktora ozel değerlendirmiş seni niye tutuyorsn o sekil olsam sormam bile benimle dalga geçiyorsun sanirim Allah affetsn
ikimelekannesii22 Meleklerannesi doktorun bi bildiği varki tutma diyor daha ne uzatıyosun doğumdan sonra istediğin kadar tut hamileyken doktorun tutma diyosa tutma!
gizemozdemir1990 Meleklerannesi bende bir anket yapin, tut ve tutma diyenlere gore karar verirsiniz. Doktora da gitmeyin artik, nasil olsa tip okumus adam yerine burdaki hamilelere gore hareket ediyorsunuz. Dogumu vs de biz tarif ederiz, siz evde yaparsiniz
momof3 Meleklerannesi Bide tecrübelisiniz Ya ona şaşıyorum ben 😬 Canım benim doktoru dinlemek yerine neden buraya soruyorsunuz,doktordan daha mı güvenilir yorumlar?
gizemozdemir1990 Meleklerannesi neyi akil edebiliyorsunuz anlamadim? Sordugunuz soruyu akil ediyorsaniz neden soruyorsunuz?