Buseninannesi_21 elisa123 Ben ilk hareketini 16 da hissettim icimde ufak ufak dolastigini bende sabirsizlaniyordum hissetmek hatta tekmelerini hissetmek için şu an da fazlasiyla tekmeliyo 😂 kişiden kişiye değişiyo ama net hareketini 20. Haftadan sonra hissedersin canim. 🤗
Fatos_teke46 Buseninannesi_21 keşke çikolataya tepki verilse bir havucta tepki verdi bir pide yerken dedm bu saaten sonra ekmek arası havuç yiycm 😂😂
Hakikitosunpasa Buseninannesi_21 elini koyarsan hissediyorsun tekmeyi ama o anlayınca duruyor hemen hiç ablası gibi değil bu oğlan ablası tam tersi bize karşılık verirdi😄20 haftalığız
Serapveminikleri Buseninannesi_21 bazen evet cnm kaburgalarima hatta sırtıma vurunca baya ağrı yapıyor sanirm buyudukxe daha da artar
Buseninannesi_21 Serapveminikleri Şimdiden böyleyse yandim o zaman 😀 cani sağolsun yapacak bir şey yok. 🤗
Arslan2104 Bende 24 haftalığım. Normalde göbek deliğimin sol tarafında hissediyordum hep. Ama bugün kasıklarıma çok yakın bir yerde baya aşağılarda hareket ediyor normal mi acaba ya.?
Buseninannesi_21 Arslan2104 Benimki de bazen oralarda oluyor canim sıkılıyolar içerde herhalde geziyolar 😀
Betul_02 Buseninannesi_21 ewet ya çok güzel ama bnm 2.gebeligim bı oğlum var ondada çok güzel hisler yaşamıştım bundada yaşıyorum Allah herkese nasip etsin inşallah
Pelin__1 Buseninannesi_21 21.haftaya girdiğimde dışarıdan görünür hale gelmişti 😍şu an 22+0 ım gece gündüz hareketli minnoşum
Fatos_teke46 Reyhandmrl bn 14 haftalıkken hafif karıncalanma hissetmiştim bir ins hissedersiniz 🙈 birde o gün hissettim daha hissedemedm
[silindi] İlk hareketi 16. Haftaya girdiğim gün hissettim. 17. Haftada eşim hissedebildi. 18. Haftada dışarıdan minik minik belli oldu. Şimdi 24. Hafta hareketleri sayesinde, göbeğim sağa sola gidiyor 🥰