damlaaltinay Kızlar merhaba, Sezeryan ameliyat olacağım önden düğmeli pijama düşünüyorum. Acaba uygun mudur ? zenne.comda 50 TL’ye önden düğmeli pijama takımları var.
kucuktosbik27 damlaaltinay siteden daha önce alışveriş yapmadıysanız bence iyice araştırın çok fazla şikayet var site hakkında onun dışında lcw yada trendyol milladan da bakabilirsiniz en azından güvenilir yerler☺️
T_M damlaaltinay belden aşagısı uyuşuk olacak ya ne bileyim altımızda birşey olmuyormuş örtemem sagımı solumu diye güvenemedim normaldede giyemem zaten ben giyer yatarım sabah etekleri bogazımda uyanırım 😂
T_M damlaaltinay 2 takım aldım 2 şer takım da normal evden pijama götürüyorum depent bol koydum hasta bezi atlet sütyen 4 er tane koydum 2 gün yatacakmışım mevzu nerden nereye geldi 😂😂
kuselcin damlaaltinay uzun kollu üst kısmı düğmeli bi gecelik aldım sadece sabahlık felan almadım emzirmesi kolay olsun diye
Aysun1983 damlaaltinay önden düğmeli lohusa takımı aldım pijama ve sabahlıklı takım birde önden düğmeli gecelik alıcam gecelikte lazım bence
Aysun1983 damlaaltinay sadece pijama takımı istiyorsun anladım cnm ama sabahlık da iyi oluyor sanki özellikle sezeryan olan için ayaklanıp yürüş yaptığın zaman
eylulsilam_35 Ben 2 takım aldım önden düğmeli bir tane lohusa alt üst aldım abartıya kaçmadım açıkçası sonrasında giymek için nasıl rahat edeceksen o şekilde al lohusayı fotoğraf çekimi için aldım yani yoksa 2 adet önden düğmeli alırdım trendyoldan aldım uygun fiyata link atmayıda bilmiyorum ki resimde 🤣🤣🤣
Aysun1983 damlaaltinay kime linki atsam aynısını söylüyor 😀ama resim için bunu istedim koyu renkte alıcam cnm