Bebegim4 Beliss0 pırtılaşma var mı acaba kaç haftalıksın sorun olur mu coraspirinsiz bilmiyorum korkuyorum ya
Beliss0 Bebegim4 benim iki heterezigotum var.ben kanamayi daha ilk test yaptigim gun oldum :) o yuzden hemen biraktik.su an 7 haftaligim.
Bebegim4 Kmndas ben 2 gündür içmiyorum ama hala az az kahverengi leke geliyo kesilmezse siye çok korkuyorum e bu sefer coraspirinsiz bebeğe bi şey olur mu diyorum napcamı şaşırdım
Aslina Bebegim4 4 gün sonra kesildi başladım ertesi gün tekrar kahverengi leke başladı doktoru arayıp sordum bırakayım mı diye bırakma eski kan o bişey olmaz dedi kullanmaya devam ettim 1 hafta daha sürdü sonra bitti şükür. Progestan kullandım bide proluton iğneye başladım bu sırada
Kmndas Bebegim4 canım merak etme uzun zamandır coraspin kullanıyorsan bi günde etkisi geçmiyor 32. Hafta doktorlar bu yüzden bıraktırıyorlar doğuma kadar etkisi anca geçiyor çünkü kahve leke daha önceden olmuş kanamanın rahimden atılması demek yani aktif bi kanaman yok o yüzden korkma inşallah biter yani sürekli kanama geçirdim ben şükür bitti 12. Haftada rahatladım gönlünü ferah tut
Aslina Bebegim4 ben kanama olunca başlamıştım. 200mg sabah akşam. Ağrım oluyordu bide kahverengi leke olunca kanamadan 15 gün sonra proluton iğne başladık haftalık.
Elbet-birgun-kavusacagiz Bebegim4 bende kanama olunca doktorum ikisinide biraktirdi sonuc pihtidan kaybettim cocugumu. Tup bebek oldugu icin riske karsi kullaniyodum. Ama bu sayede pihti oldugunu ogrendik. Tek ignede korur canim insallah bebegini merak etme
Bebegim4 Elbet-birgun-kavusacagiz bana da kullanma 2 gün dedi ben kesinlikle tehlikeye atamam dedim iğnemi kullanmaya devam ettim bi önceki bebeğim gelişemedi çocuk pırtıdan
ZeynAnk Bebegim4 Benim de lekenenmem olunca doktorum coraspirini bıraktırdı iğneye devam dedi 12.haftada. 20+4′üm hala kullanmıyorum coraspirin. Oksapar 0.4′lük devam ediyorum. İğne aspirinin görevini fazlasıyla görüyor merak etme bir şey olmaz demişti doktorum. iki genim heterozigot benim de.
Bebegim4 ZeynAnk oh maşallah lekelenme geçsin tekrar başlarız dedi ama benim öteki doktorum sadece iğne dedi 3 bebeğimi kaybettiğim içim doktor hep ön yargılı
rmdfile Bebegim4 yarın 31 haftalık olacağız inşaallah canım çok iyi anlıyorum seni ben de öyleydim hamdolsun bu zMana geldik inşaallah devamında da sağlıkla ilerler🤲🏻 Darısı sana inşaallahhh 🤲🏻
Bebegim4 rmdfile maşallah rabbim bağışlasın dua edin ne olur bizede rabbim bizlere bağışlasın inşallah 🙏🏻
Aslina Bebegim4 bel ağrısı normal canım benim kasıklar kötüydü. Zaten iğnede progestanla aynı içerik sadece 500mg
rmdfile Bebegim4 etmem mi canım yaa yaşayan bilir Rabbim hayırlısıyla en sağlıklı şekilde tamamına erdirsin inşaallah. Hepimiz kucağımızda sağlıkla görelim 🤲🏻 Sen de çok dua et 🤲🏻
Bebegim4 rmdfile inşallah ya rabbim evlat acısı göstermesin gerçekten her acıya razıyız iyi olsunlar yeter etmem mi hiç Allah’ın izni ile her zaman duamda tüm hamileler 🙏🏻
Bebegim4 Elbet-birgun-kavusacagiz insan bilemiyor kendimi sakın suçlama benim 3. Bebeğimde belli oldu bu pırtılaşma coraspirin verdiler doktorlar leke olabilir korkma dediler hatta yalvardım iğne verim diye vermediler o korur dediler bana bebeğim hiç gelişemedi kaldı 6 haftada kürtaj oldum bundada ikisine başladık bu sefer böyle oldu doktor kes 2 gün dedi başıma geldiği için dinlemedim yoksa bende dinlersin doktora güveniyoruz dinliyoruz elimizden gelen bi şey yok bende coraspirin kullanmıyorum diye korkudan ölüyorum şimdi
Bebegim4 Aslina kuzum ben hamile olduğumun ertesi gün iğneye başladık coraspirin zaten kullanıyodum bebek olursa diye iğneden 1 gün sonra lekelenme geldi 1 gün sürdü dedim yerleşme heralde neyse 10 gün hiç bi şey yok dedi 10 günden sonra 2 günde bir kahverengi leke geldi bi gün yok bi gün var sonra hergün çok az olmaya başladı doktora mesaj attım herşeyi kes dedi gel dedi ben kesmedim iğneyi aspirini kestim sadece 2 gündür bugün hamd olsun herşey yolunda dedi şükür olsun bi gün iğne bi gün coraspirin dedi ama özeldeki doktorum coraspirini kes ipne devam dedi bende arkadaşlarla konuştum çoğu öyle yaptı diye öyle devam etmeyi düşünüyorum leke geliyo coraspirin kullanmıyorum diye ödüm kopuyo öyle işte 😢