Asanmerve Meralrabiamhmt patatesi rendele ve suyunu iç bana dua edersin bide kimyon de yutmak hafifletiyor 😉
Fabulas Tamamen yatar şekilde yatmayın,yastıgınız dik olsun mutlaka ve 1 kaşık süt, fazlası değil fazlası daha kötü yapabilir hatta. Ben bu sekılde çözüm buldum gece uyuyamıyorum yoksa:( ilaç aldıgımda oluyor bazen
mavisahinn Meralrabiamhmt başımız beleda bu dertle ya dün gece ben de mahvoldum saatlerce yandı gaviskon falan yazdırcam dayamıyorum bu şekilde
Fatmakba @Meralrabiamhmt canım bende 32 .haftadayim bendede mide yanmasi çok oluyor soğuk süt çok iyi geliyor bana dene istersen
Meralrabiamhmt Fatmakba deneyeyım sımdı sagolun ya herseyı yıcem hangısı bıraktırdıysa onda kalıcam doguma kadar 😊
Rabiiiss Gaviscon alın eczaneden kutu kutu içiyorum hamileler için zaten hiç bir şey yemekle uğraşmayın çünkü yanmayı dakikalık alan taktikler 😄 Meralrabiamhmt
Anne_Karina Meralrabiamhmt ceviz elma ve leblebi de iyi gelir bana süt ve yoğurt hiç fayda etmemişti baktınız hiç olmuyor doktorunuza danışıp rennie alın düzenli kullanın oda fayda eder