rojinasmin Annişlerrrrr 28 haftamdayım normalde kzıım cok hareketli ama şu iki gündür tekmesi azalsı sadece aşğıda hareketlenme hisediyorum tekme nerdeyse yok bunu yaşayan var mı ikinci gebeliğim ama ilkinden bişey hatırlamıyorum pekk
Rjn5656 rojinasmin bnde kacgundur oyleyim hep aşağıda hisediyirun normaldir herhalde 25 haftamdymmm bnde
Basak26 rojinasmin bende 28. Haftadayım bugün ilk defa bende öyle hissettim tekme vardı ama normale göre azdı ama Bi hareketlilik vardı sanki 🤷
507314 rojinasmin canım bebeğin alanı küçüldüğü için hareket alanı daraldı onun için küçük ve az tekme atmaya başlar onun için 🙏
Mnevvr53 rojinasmin bendr ayni sorunu yaşiyorum canim bide hu haftalards 18 20 saat uyuyor olsbilirlermis bende rahim agzinda hisediyorum cok az hsreketkeri bazende birbirini tutmuyo benimki dun cok kipirdi bugun cok sakin
Rjn5656 507314 geercktn mi TSK ederim ben çok korkmtmm hissediyorum ama eskisi gibi kuvvetli değil sadece
507314 canım bebeğin alanı küçüldüğü için hareket alanı daraldı onun için küçük ve az tekme atmaya başlar onun için 🙏
rojinasmin Mnevvr53 sanki beni anlatıyorsun ballahi canım insan bunları duyunca az cok rahatlıyorr kıpırtı cok var aşağıda sanki her an cıkcak miş gibi 🥰😬😁
rojinasmin Tugba2610 merak etme canım içini ferah tut allah hepimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasıp etsinn 🤲🏻❤️