💜💜 Allahimma binlerce kez şükürler olsun ki sagsalim aldim bebegimi kucagima darisi bekleyen tum hamilelere, Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın inşallah 🙏 🙏 🙏 🙏 gelelim hikayemize uzun olucak 🙈.
🖤🖤 40+3 oldugumuz icin doktorum bebek kanalda ama artik yatisini yapip suniyle dogumu baslatmam gerek bebegi riske atama dedi ve bende ona uydum artik dogsun istiyordum çünkü. Neyse o gun annem ve bbm bizde kaldı. Sabah erken kalkip hep birlikte kahvaltimizi yapip annem esim ve ben hastanenin yolunu tuttuk. Babam ve 4 yasinda ki kizim evde kaldı ve bir parcm evde kaldi kizima ya geri donemezsem diye sacma bir düşünce tarzı takildi kafama duygusallık iste neyse hastnenin kadin dogum acilinden giris yaptm kan alindi damar yolu açıldı ebe alttan muayene edip 1-2 cm acilmam olduğunu söyledi snra dogumhaneye yatisim yapıldı annem ve esim dogumhanenin kapisinda beni beklemeye basladilar. Saat 10da alttan fitil verildi ve o fitil sistikce rahimde acilma olacagi ve dogumun gerceklesecegini soyledi ebe. Beni nstye bagladilar 1 saat boyunca daha snra odada gezinmemi uyumami istediler bende tamm ddm. Saat aksm 7 bucuk gbi sancılarım başladi kendimi telkin edebiliyodum bende gecicek gecicek dye. Bende sonrada gelen 4 5 tane gebe dogurup gittiler benimde moralim bozuldu -'‘ ben doguramicam herkes dogurup gidiyo ’' dye. Neyse saat 9 bcuk oldu sancim sıklaştı ben annemi yanima almalari icin yalvardım zor zahmet annemi aldilar 10 gbi yanima annemle birlikte sicak suyun altina girdim ve 11de bana ikinma hissi geldigini söyledim daha snra hemen annemi cikarip dogum için yatagin pozisyonunu ayarladilar ve 4 5 ikinmadi oglum gozlerine dunyaya acti Cok şükür 🙏 ❤️ 13.04.21 saat 11.25de oğlumuza Kavuştuk dikişlerim atildi 5 6 tane varmis onlarda yavas yavas toparliyorum kendimi. Melegim simdi yanımda uyuyor. Varsa sorulariniz cevaplarım canlar Hakkinizi helal edinnn 💜💜💜💜