irorkay AhahHbzhz kesin dediyse erkektir ama bazen yanılma da olabiliyor kordon vs olabiliyor. En net 16 ve sonrasında belli olur :)
Merve2334 AhahHbzhz fotoyu göremiyorum bende salı günü 12 haftalık olacam ve kontrole gidecem de merak ettim
AhahHbzhz Sadece_anne pılısını çekip veriyorum dedi ama sonradan değişen kordon olanlar olunca bi şüphe oluyo :)
Sedef88 AhahHbzhz valla anlamam 🙈🙈öğle baktım söyledim hayırlı olsun bebişiniz sağlıcakla alın kucağınıza
AhahHbzhz irorkay doktor cinsiyet olayımız bitti alışverişe başlayabilirsin dedi o kadar emindiki ama bi şüphe oluyo tabi biz annelerde :)
irorkay AhahHbzhz anladım yine de siz bence bir sonraki muayeneyi bekleyin zaten vakit çok. Alırsınız :)
AhahHbzhz Sedasmsk ya oda bu şekilde acikmiydi bacakları doktor o kadar emin konustuki ıhtimal bile vermedi hayırlısı artık:)
Sedasmsk AhahHbzhz valla resimden pek anlamadım ama öyle.bisey göstermedi bizimkini farkli gosterdi dik biseydi😂
NAZ2333 AhahHbzhz evet erkek bacak arasi dolu bizimde var boyle bi pozumuz ama daha net 💙saglikla gelsin insallah
AhahHbzhz NAZ2333 acaba kordon olabilirmi falan diye merak ettim ama doktor çok netti amin inşallah tüm bebisler sağlıkla gelsin kulaklarımıza:)
NAZ2333 AhahHbzhz tam bacak arasinda canm sanmam kordon oldugunu bende 13 haftalikken ogrendim erkek oldugunu