Cemilegoker Aysenursgr ben Gaziantep te yazıyorum canım.gittiğim doktorda en eski bilindik doktorlardan biri .
Ervan Cemilegoker oldu aynısı kan verdim 87 yükselmiş dış gebelik olabir dedi. Moralim bozuldu. Kese göremediler kimyasal gebelik dedi. Ertesi gün özele gittim keseyi gördü. Sonra 15 gün sonra devlete gittim. Kalp atışı yok dedi. 7 haftalikken. Ertesi gün yine özele gittim vajinal ultrasonda duyduk kalp atışını. Boşuna bozuyolar moralimizi. Ya
Cemilegoker Semaemre28 Buseninannesi_21 Senemunlu DemetBekir Ervan aslidbd Aysenursgr derya_tatli Nilduru Gzmkk Kuben Nurunannesiii12 Nilduru EyMerve https://resimyukle.io/r/u6V5aaerOC Keseyi gördük cok şükür🤲🤲 Perşembe tekrar çağırdı gelişimini takip etmek için.eger yolunda gidiyosa 10 gun sonra kesede bebek varmı yokmu ona bakıcaz dedi
DemetBekir Benim betahcg 986 küsürken keseyi göremediler 8 gün sonra gittim kalp atışını bile duyduk ki ben beklemiyordum valla.. Bende doktorumu değiştiricem benim doktor biraz egolu sanki bana hayrına bakiyomus gibi tavırlar sergiliyor 😂
Senemunlu Cemilegoker hayirlisi neyse o olsun zaten bebek sagliksiz ise vucuttan atiyor bebegi . Ama daha cok erken kalp atislarini duyana kadsr evetriskli ama duzenli artis varken boyle konusmasida sacma
Semaemre28 Cemilegoker evet ben dış gebelik geçirirken bu kadar yüksek artmıyordu 2 günde asla 2 katına çıkmıyordu ve kanamam olmuştu adet olur gibi 5 gün düzenli kanamam olmuştu
Senemunlu Cemilegoker cokk sevindim insallah kalp atışları ve bebisini gorursun. Hayirli haberler al canim
derya_tatli Cemilegoker çok şükür canım sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
Nurunannesiii12 Cemilegoker hayırlı olsun Insalalh sağlıklı bi gebelik olur Saglik la kucağıma alırsın insaAllah🙏🧿😊🌸❤ Doktorumuz biz de kan oranları sonra kese sonra bebeği görünce 3 kere hayırlı olsun demisti☺️😊darısı size inşallah.
Semaemre28 Cemilegoker çok sevindim. İnşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız. Siz de benim gibi çok erken öğrendiğiniz için böyle oluyor. Erkenden öğrenince kese görülecek mi sonra bebek görülecek mi kalp atışı olacak mı stresi oluyor. Hayırlısıyla hepsi olur kucağınıza alırsınız inşallah
Bahardali Cemilegoker değeriniz bebeği görmek için erken. Bence artış güzel. Doktor biraz temkinli yaklaşmış. Kötü düşünmeyin. Hayırlısı olsun. Bence olumsus birşey yok
Cemilegoker Bahardali bugun gorduk şükür🤲 sıra bebegı ve kalp atışlarını duymakta Allah’ın izniyle onlarda olur
cnn34 Cemilegoker canım ben dış gebelik geçirdim ama değerlerim saçama sapan ilerliyodu senin çok güzel ilerlemiş niye öyle dedi acaba
Cemilegoker cnn34 cok sukur gorduk keseyi.mesela bugünde kötü bi ihtimal kaldı oda dusuk dedi.anladıgım kadarıyla kalp atısını gorene kadar bu sekılde konusacak
cnn34 Cemilegoker çok şükür canım gözün aydın doktor seni korkutmuş herşey yokunda gidiyo bence merak etme inşallah en yakın zamanda bebişinin kalp atışınıda duyarsın🥰