fatmArslan06 Kizlar sizi de sıkıntı basıyor mu saçma sapan triplere giriyor musunuz aklima olmayan şeyler geliyor hamilelikten olur mu anksiyetem de varda bu dönemde iyice arttı elimde değil bebeğime zarar verir mi bu durum 23 haftaligim teyzeleri 24 olucaz
Bubuseli fatmArslan06 30 haftalığım bazen deli gibi daraldığm oluyor Allah’tan eşim bunu farkedince arabayla gezdirmeye çıkarıyor beni 😂😂😂 yada anneme götürüyor kafam dağılsın die yoksa içe kapanıklik oluşuyor
Cevirmenannee fatmArslan06 37 haftalık hamileyim şuan sinirden çıldırmak üzereyim mesela biraz öncede ağlıyordum 🤷🏻♀️
glnzem fatmArslan06 32+2 deyim bende de oluyor ara ara duvarlar üstüme üstüme geliyor ara ara ağlayıp rahatlıyorum. Panik atak anksiyete falan bunlara sebebiyet veriyormuş
CansuBb fatmArslan06 Canım sanırım çoğu hamile yaşıyor bu durumu hormonlardan dolayı. Bana da arada hiç nedensiz geliyorlar sağdan sağdan. Valla anahtarı alıyorum, eşime ben biraz hava alacağım deyip çıkıyorum. Anlıyor sağolsun birşey demiyor. 15-20 dakika yürüyünce kendime geliyorum