zeynepduha Kızlar herkeste bi anda su boşalması olmuyor malum,dr kontrolüne kadar suyumuz biterse ve anlamazsak ne olur?Yada nasıl anlayabiliriz?
Kvsraykt zeynepduha bebeğin hareketlerinde azalma olur ve şüpheniz varsa özel pedler var alıp kontrol yapabilirsiniz su mu değil mi diye
ikincimucizemmmm zeynepduha suyun sızarak biterse bebeğin susuz kaldığı için çok hareketli olur ve kasılmaların başlar sancı şeklinde her şekilde anlarsın benim suyum gelmişti ve bebeğim çok hareketliydi bir hafta içinde sızmaya başlamış ve bitince agrı başladı ama belden vuran adet sancısı ve kanamam başlamıştı doğum yaptım öncesi bitersede bir şekilde belirti vererek birşeylerin iyi gitmediği belli oluyor canım bunları düşünme iyi düşün iyi olsun
Yf12 zeynepduha cnm benim bebegim günde 1 2defa ancak hareket ederdi endişelendim hafta sonuydu gidemedim hafta başı gittim doktor dedi bebegin suyu azalmış renkli ultrasyona gönderdi orası da ertesi gün aldı diger güne hiç suyu kalmadı ama ıslaklık hissetmedim hareketi azaldı sadece sezeryan oldu kaç haftalık sın cnm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah cnm
Kvsraykt zeynepduha Son zamanlarda değilseniz eğer bu suyun geldiği anlamına gelmiyor suyu arttırmak için mutlaka birşeyler önermiştir havuç ve bol su içmek gibi
zeynepduha ikincimucizemmmm Allah razı olsun canım benim Rabbim evladını bağışlasın ♥️ Yarın kontrolüm var dr suyu aynı şekildeyse sezaryene alıcam seni dedi yüreğim ağzımda 🤭
zeynepduha Yf12 36+4 canım bana da hareketlerini takip et dedi yarın gidicem suyu aynı şekildeyse beni de sezaryene alacak 🙄
Yf12 zeynepduha hayırlısı olsun cnm hakkında saglıkla alırsın inşlh bebegini senden güzel haberler bekliyoruz duamdasın cnm