Rjn5656 Arkadaşlar aksam yemeğim yeşil fasulye idi ve sebzeli bulgur yalniz yediğim gibi afedersnz kustum aceba neden??
Hamileyim-mutluyum Rjn5656 Canım taze fasulyeyi buzluktan mı çıkardın yoksa yeni mahsül mü manavdan mı aldın
dlnyny Rjn5656 bulgur rahatsız etmiş olabilir midenizi. Ben şuan piriç/bulgur pilav asla tüketemiyorum mesela midem hazmetmiyor
kucuktosbik27 Rjn5656 hepsini yeni yaptıysan yemekten değildir. Yada yağlı acılı fakan olmuşsa onunda etkisi olabilir. Bunlar dışında yemekle bir alakası yoktur bence tansiyonuna bir bak tansiyon yükseldiği içinde kusturmuş olabilir
Hamileyim-mutluyum Rjn5656 bilemedim ki canım taze fasulyenin de bir zararı olmaz aslında çok mu yedin ki kaç haftalık hamilesin
Rjn5656 Hamileyim-mutluyum yok azcik ole yedim . yediğim gibi zaten migde kabul etmedi 25 haftalık kuzum
Aysobaciniz Rjn5656 o zman doktorunuza başvurun idrar tahlili yapılsın bende öyleydim kusmam bi anda oldu idrar yolu enfeksiyonu çıktı 5 gündür serum tedavisi görüyorum
shrbn25- Rjn5656 beni hep bulgur pilavı tutar ne zaman yesem kusarım ama acaba sizinde ondan olabilirmı
Bhralp0501 Rjn5656 Bende 24 haftalığım ve bugün aynılarını yedim 😊 ama sizde neden öyle bir etki yapmış anlayamadım, çok geçmiş olsun.