Gamze-34 Merhaba 2 lı tarama testı yaptırmadım dırek fetal dna testı yaptırdım çok şukur temız gelfı fakat 3 lu 4 lu test yaptırmama gerek var mı acaba haftaya detaylı ıltrasona gudıcem
Gokcecelik Gamze-34 fetal dna yaptirdiysaniz geri kalan taramalara gerek yok detaylı ultrasona girmeniz yeterli bende sizin gibiyim
nurdane3504 Gamze-34 ben 2li ve detaylı ultrasona girdim diğerlerine gerek yok bence genelde doktorlar da yapmıyorlar ben devlette yapmıştım sonra özele geçtim doktor baktı diğerlerine gerek yok dedi
Gokcecelik Gamze-34 2li yaptırdım yüksek riskli çıkınca fetal dna önerdi doktorum. Nifty olunca 3lu 4luye gerek yok dedi detaylı ultrasona bakalım dedi
Gamze-34 Gokcecelik benım doktorum artık 2 li taramaların eski oldugunu söledı sen pinpiriklisin direk fetal dna yaptır dedi
Eminee12 Bende bugün ikili tarama testi sonucumu aldım. Üçlü testi yapmadan dörtlü tarama testini istedi
Gamze-34 Gokcecelik evet canım doktor gayet ıyı dedı haftaya detaylı ultrasona gıdıcem ınş oda ıyı çıkar
Gokcecelik Gamze-34 oh çok şükür bizimde 2 hafta sonra detaylı ultrason tertemiz çıksın sonuçlarimiz inşallah 🤲🏻😊