_sena_ 25.haftamdaym Göğüs kısmının alt tarafında ki kemiklerim ağrıyor neden kaynaklanıyor bilginiz var mı hanımlar
Fatma7666 _sena_ Bebek büyüyor sanırım izlediğim doktor videolarında öyle diyolar çünkü bebek büyüdükçe öyle oluyor diye 🥰
Dilek0809 _sena_ canım kaburgalar genişliyormuş özellikle yemek yiyince benim sol alt tarafım sıkıştırıyor orda da mide var içimden biri beni bıçaklıuor gibi oluyorum özellikle zayıf minyonsan çok daha fazla hissedersin
Gull_94 _sena_ bebek buyudukce rahım yukarıya cıkıyo organlarda halıyle yer degstrıyo bıde bebegın durusu pozısyonu vs derken cok normal olan kaburgalara oluyo😂😇suan 33teyım hala ysıyorm ılk hamılelgmde doguma kadr yasamıstm cozumu olmayan bısey ama dusnalmak bazen uzanmak bazen yurumek gecıcı olsada hafıfletıyo 😇
Senayyalcin _sena_ Rahmin genişlemesi, göğüs kafesinin de genişlemesine neden olur bu sebeple göğüs altı kaburga baskıdan ağrır ve bebek makat gelişliyse de kafası baskı yapabilir çok normal bu ağrı doktorunuza danışıp magnezyum alabilirsiniz iyi gelir