Oglumveben34 Glbskr inşallah bekler o tarihi oğlumda 1 hafta erken doğsa kurban bayramında doğmuş olacak 😁
Bahar27 Gulsi Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🌹 benim de kızım olucak ilk gebeligim
Gulsi Bahar27 çok teşekkür ederim amin inşallah sizinde Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🧿 benimde ilk gebeliğim 💙
Nazliomer25_ 1boy1girlmom_ kilosu ultrasondamı cıkıyor tahminen dimi benimde 38 haftasına göre iyi uyumlu dıyolar hepte
Nazliomer25_ Yaman02 benimde 27 Nisa’n görünüyor ama devlete gidiyorum bı Doğum tarıhı normal veya sezeryan bısey demediler
Yaman02 Nazliomer25_ sanci vs belirti var mi . Bebeginiz kaac kilo birde . Benimki iri o yüzden sezaryen olacak
Seher24 Balbocegi_ bende yatmıştım 22 haftalıkken şimdi tekrar yat dedi 3 yaşında oğlum var evde diye yatmadım çok üzülüyor ben olmayınca 5 gün ayrı kalmıştık
Seher24 Balbocegi_ gecmiyorki geçse ozaman geçerdi şimdi hastaneye gidip kültürün sonucuna göre tedaviye başlayacaklar randevu bulamıyorum bulursam gideceğim inş