5432 Dilek060 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Biz henüz öğrenemedik 15.haftada kıza benzettim dedi sonra hiç söylemedi Dr.
Aysenurr1018 Momandmom baska uygulamalarda gosteriyor tahmini tarih ama burda geri sayarak hesaplıyorum bende 🙂
Arifcaninannesi mothers_baby2021 36 haftadan sinra cati muanesi yapiyorlar cnm uygunsa normali beklersin ama sezaryen istiyorsan ona gore gun alabiliryorsun benim ilk oglum sezaryen ikinci ogkumda sezaryen olacak
HilalKadir Eylul2021 inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız canım💕🥰 haberleşmede olalım o halde bakalım tarihlerimiz aynı olacakmı ☺️☺️
mucizebebek03 Semarasemra Bende aynı yaa geçen bebek kıyafetlerini görünce içim gitti 😃Benim en küçük bebeğim 5 yaşında 🤭ne çok özlemişim bebekleri kıyafetleri görünce anladım 🥰🥰
Semarasemra mucizebebek03 Yaa senin 2 mi geliyor , ne guzel Allah bebek sahibi olmak isteyenlerin kucagını boş bırakmasın benimde ilk olucak inşallah , 5 yıl sonra bi tek tup bebek ile hamile kalabildim :)
Nazliomer25_ Yaman02 benimde 27 Nisa’n görünüyor ama devlete gidiyorum bı Doğum tarıhı normal veya sezeryan bısey demediler