Derya Minimalistmom ben ultrason kağıdındaki EDD ye göre yazdım orda tahmini doğum tarihi yazıyor uygalamaya göre de aynı gidiyor zaten🌸
Anneyim11 Derya 28 nisan demisti doktorumuz heycanla her an gelebılır dıye beklıyorum 38 haftamı bitti gelsin istiyorum artık
Emel_kara92 Murvetdundar benım 16 +3 27 eylule denk gelıyor nasıl bır gün var aramızda anlamadım ben mı yanlış hesaplıyorum acaba 😒
Aylin61 Tahmini doğum tarihi 7 Mayıs Ama 28 Nisan da planlı sezaryen ile prensesime kavuşuyorum Allah’ın izniyle 🤲 Allah hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Arifcaninannesi tugbade cnm ben gurbette ofuruyorum memelekete doguma gidiyorum oglumu dogurdugum doktoruma gittim gun verdi bana ana erkende olabilir dedi tabiki
HHA hugeeyedgirl Bende 18 Eylül doğumluyum oğlum💙 eylülün başında gözüküyor 🤲🏻💙🐣yeterki sağ salim gelsinler huzurla büyüsünler🤲🏻💐
hugeeyedgirl HHA hevesle bekliyorum valla ben de, tanışmak için gün sayıyoruz resmen 😌 çabucak ve sağlıkla varsınlar kollarımızın arasına ♥️