Busramehmet Derya normalde uygulamaya ve tam haftaya göre 22 Ağustos yanlız ikiz gebelik yaşadığım için Temmuz ayının son haftası 36-37 ye kadar gelebildiğini hafta o zaman doğum olur diye düşünüyoruz🥳
Seda29 Hbbsnplt Nasıl yani tam olarak anlayamadım ama . Kızımda Nisan geldi suyum da gelmişti çok sancılarım vardı
MomsAli 31+2 17 haziran denildi ama 2. Normal doğum bekliyoruz bakalım sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻🤰🏻❤
Rana-10 Derya maşallah buradaki çoğu kişi eylülde doğum yapacak 😊 benim de 29 Eylül gözüküyor 16+2 yiz canım oğlumla😇
Nur0512 Yaman02 bendee 38+3 dogum 27 Nisan gözüküyor bakalımm🥰 heyecanla bekliyoruz 🌸 normalmi gözüküyor dogum
Ceylan_ Kızlar bugun doguma girecem saat 9-10 arasi sezeryan olacam dua edin bana lütfen bebegimi sagsaglim kucagima alayim sadece ben degil bugun hamile kadinlar bebeklerini sagsaglim kucaklarina alsinlar insallah🙏🙏🙏🙏😊
1boy1girlmom_ SelinDeniz tam bugün 39 haftalık olduk ve 3100 gr di bebek en son 37 de baktirmistim kiloya
Nazliomer25_ 1boy1girlmom_ kilosu ultrasondamı cıkıyor tahminen dimi benimde 38 haftasına göre iyi uyumlu dıyolar hepte