Seda29 Derya kızım da acil serzyana aldılar aslında her şey çok iyiydi ama kızımın kalp atışları yavaşlamışti öle mecburi oldum Aslında ikincisi de normal istedim ama doktorum riske atma dedi
Emine8608 Balbocegi_ benimde 38+2 normalde 27 nisan ama sezeryan olacağı için 23 nisan olacak kısmetse 🥰
Melekgulten Balbocegi_ bende o tarihler peki bebisiniz kac kg iki haftaya en gec dogar dedi bana 37 haftalik
Derya Seda29 he doğrusunu doktorlar bilir tabi 🌸 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🙏 darısı benim başıma🙏🙏
Gull_94 twoboys05 sezaryen olrsa bılemem ama nırmal dogrsa mayıs sonu gelcek gıbı hıssedıyorum sızede oluyomu😂
aysesurucu Ozlemtpl benim de öyle gözüküyor inşallah vaktinde gelirler 🙏 şu anda ne gibi şikayetleriniz var ? Benim çok fazla kuyruk sökümü bel ağrım oluyor 1 saat dahi ayakta kalamıyorum artık çok erken başladı
Seda29 Derya İnsallah Allah hepimize yardım etsin . Cinsiyetini ne zaman öğrendiniz bizim doktor garantici 18 gel dedi öle net söylerim dedi
Mervecihan_ Derya Günlerimiz aynı bende 17+4 fakat benimki kız ben 5 10 Eylül arası olur diye düşünüyorum 🥰
Derya Mervecihan_ sağlıcakla gelsinler de erken de olsa sorun yok🌸 erken kavuşmuş olursunuz ne güzel😂😂🤍
Derya Seda29 14 de bir tahminim var ama garanti olsun diye 16 da gel dedi o zaman da bebiş nazlandı😂 göbüşümü oynata oynata pipisini bulduk😂 geç olsun net olsun sonradan yanılmak daha kötü o yüzden sabır🙏🙏🤍
Zeynp00 Seda29 Aynen ya benim doktorum da öyle dedi 18 de söylerim dedi hiçbir tahminde bile bulunmadı. 1 haftam kaldı bakalım bu defa söyler herhalde iyice merakta bıraktı bizi😂😍
Seda29 Mervecihan_ insan tabi merak ediyor ama net söylemesini beklemek de iyi kendimi böle kandırıyorum 😅 kızım da 24 haftalıkken öğrendim gerçi o göstermedi
idilipek gmzlm23 benimde haziranin ilk haftasi dedi doktorum Allahim hayirlisiyla sag salim alalim kucaklarimiza insallah yavrularimizi
twoboys05 Gull_94 benimde normal gibi bakalım ama ben bayram sonuna gelir gibi hissediyorum 🙈baya baskı oluyor şimdiden
Ayse_uyar Gull_94 banada doktorum 17 Mayıs diyor. Uygulamaya göre Mayıs sonu🥰🙏🏻 Allah hepimizin kucağına sağlıkla evlatlarımızı almayı nasip etsin