Ozlem- Hızlı alıyotum sanırım dikkat etmem gerek20.haftadan sonra daha hızlı alırsın diyorlar kilolar kalmaz inşallah kızlar 😬
ipekkizim22 Morvy bebeğin hiçmi ağırlığı suyun hiçmi ağırlığı yok,bana imkansız geliyorben dikkan etmeme rağmen 24+5 8 kg aldım 67 kg ile hamile kaldım🤷🏻♀️
Morvy ipekkizim22 onu bende soruyorum kendi kendime inan ama bebeğim 1 ay önce 8 gün önden gidiyordu yarın detaylıya giricem bakalım yarın nasıl olucak:)
demetinceyildirim Ozlem- yiyorum şekerim sınırda hamurişi tatlı yemiyorum sadece ama bende anlamadım ilk hamileliğimde 14 kilo almıştım😬
Msydn6 Ozlem- şöyle bi yorumlara baktımda sanırım en fazla kiloyu ben almışım 🤭🙄 38+4 haftalığım toplamda 20 kilo aldım 🥴, 60 ile hamile kaldım şuan 80 kiloyum 😶
burcu_burcu Msydn6 herkesin kilo almadığını yada çok az aldığını görünce yazmaktan vazgeçmiştim ki sizi gördüm 😂 29 haftalık 13 kilo aldım daha da alır gibiyim 😀
EceveDenizinAnnesi Ozlem- 36+6 olacağız. +22 kg dayım. 2 aydır wc hariç kalkmadan yatıyorum. Kilolu hamile kalmadığım için sorun olmadı. Kilo dediğiniz veriliyor elbet. Dert etmeyin😘