ummu55 Her tatlıyı sevende gebelik şekeri çıkar mı , önceden de çok severdim şimdi de seviyorum ama yerken korkuyorum bi ölçüsü var mıdır bunun
babyandmom1 ummu55 tatlı sevmenizden çok genetik faktör, kilo etkili. Ailenizde şeker hastası var mı?
DemirleHayat ummu55 ben tatliyi hep severdim ama hamilelik sürecinde daha da düşkün oldum hergun tatlı yiyorum kendimi durduramıyorum 32. Haftadayiz ben de korkuyordum hep yükleme yaptırana kadar ama seker falan çıkmadı sukur içini ferah tut
ummu55 babyandmom1 ailemde şeker hastası yok kilolu değilim sadece gebelikten sonra bir miktar aldım haliyle
ummu55 DemirleHayat DemirleHayat teşekkür ederim 🙏 her gün yemiyorum ben ara ara yaptıkça yiyorum yemeyim diye de yapmıyordum bir süredir . Gebeliğimin ilk zamanları canım hiç istemiyordu yemiyordum hatta son bir aydır özellikle düşkünlüğüm var
DemirleHayat ummu55 her gün yememekte fayda var tabii ama ben bu kadar çok çekince canim şekerden suphelendim bir de çok su içiyordum kilom da var ama şükür çıkmadı yani belirtiler olsa da normal gebelik olabiliyor şekersiz 😊