Besolaraa Kızlar yarın hayırlısı ile saat 4 te hastane yatışımız 5 te de sezeryan doğum ile bebişimize kavuşucaz 🙏🏼 çok heycanlıyııımm inş güzel bir doğum hikayesi paylaşmak bana da nasip olur 👍🏻🙏🏼🌸
Besolaraa sblaslan ben yarın doğumdan sonra doğurdum diye inşallah post açıp yazarım 😂 güç alırsınız sizde 😬 ben hep böyle okumayı çok severdim
sblaslan Besolaraa işallah şip şak biter sizin iyi olsunda buraya yazın bende okuyım gaza geliyim sağlıklıca alında kucagınıza 🙏
sblaslan Besolaraa günaydın doğurunca yazın bakın unutmadım 🤣🤣🙏🙏 allah yardımcınız olsun sağlıklıca alın kucağınıza
surass Benimde 4 gün sonra hadi bize güç ver yarın 😂 Sağlıkla kavuşun inşallah, bekliyoruz pozitif hikayenizi 🙏
Hill97 Besolaraa tatlı heyecanlar bunlar güzel seyler dusun kavusacağınız anı düsün benimde salı günü sezeryanım var bende sizin gbiyim güzel düsünmeye calisiyorm insallah hepimiz hayırlisiyla kucagimiza aliriz😊
Besolaraa Hill97 evet eveeett güzel düşünelim iyi olsuuun inşallah herkesin doğumu seller sular gibi acısız ağrısız olur sağlıkla miniklere kavuşulsun ♥️🙏🏼
Sevgiinur Besolaraa doğumdan çıkınca bol bol su iç ve bol bol yürü canım . Su içmek anesteziyi çok rahat atlatmanı sağlıyor ve baş agrısı yapmıyor . Sağlıkla kucağına al bebeğini inşAllah ❤️
ikiponcik_annesi Besolaraa sağlıcakla kucağına alırsın inşallah rabbim acısız sızısız atlatmayı nasip etsin darısı başıma 🤲😊
Besolaraa ikiponcik_annesi Amiiinn Allah razı olsuunn inşallah herkesin seller sular gibi doğumu olsun inşallaahh🙏🏼
Besolaraa aselim2020 çoook teşekkür ederim Amiin canım Allah herkesin doğumunu kolay eylesin sağlıkla kavuşulsun miniklere 🙏🏼