Rabia88 Arkadaşlar ne sıklıkta ve hangi balığı yiyorsunuz? İlk aylardan beri mı yoksa son aylarda mi başladınız balık yemeye
BBYaman Rabia88 ben bildim bileli kendimi yiyiorum zaten balık standart haftada 2 defa balıkmevsimine zamanına gore degısıyor aldıgımız balık
merveonl Ben 20 haftalık gebeyim ilk öğrendiğim Günden beri balık yiyorum haftada 1 cupra veya levrek yiyorum
Kubra15 merveonl levrek dip balığı doktorlar önermiyo dip balığı türlerini gebelikte. Keşke her doktor her hastasına ayrıntılı bilgi verse. Doktorunuza danışmadan her balığı yemeyin derim. İnternete yazınca zaten dip balığı türleri çıkıyor
NaimeYilmaz Et balık goremıyorum bile oncelerı deli olurdum ıkısı ıcınde cok sanslısnz gercekten faydalıymıs 😞🙏
Rabia88 NaimeYilmaz daha yenisiniz ileride yersiniz diye düşünüyorum bol salata yapıp arasına karıştırın deneyin ya da sizin yerinize eşiniz yapsın siz direk yiyin
Kubra15 Arkadaşlar 18 haftalık gebeyim doktorum haftada iki defa balık yememi söyledi fakat dip balığı yeme dedi. LEVREK dip balığıdır dikkat edin doktorunuza sorun önermiyosa yemeyin. Her balık gebeliğe uygun değilmiş bilginize.
Rabia88 Kubra15 kesinlikle doğru diyorsunuz bende öyle diyecektim ama yanlis anlaşılmak istemedim kıyı balıkları ağır metal taşıyormuş
merveonl Kubra15 önermiyor değil çok fazla tüketmemek lazim yoksa asla yemiceksin die bişey yok dip baliginda çinko çok olduğu icin
uraluygar 8+5 hamileyimmher hafta sonu hamsi yiyorum , pek sevmem ama bebek icin yiyorum en iyisi hamsi
Rabia88 merveonl doktorlar hergun çok fazla kişiyle muhatap oluyor o yüzden herşeyi her zaman söylemiyorlar sen sormadigin sürece gidince bir sorun ve internetten de bakarsanız yaziyordur küçük balık ya da somon ideal diye biliyorum
Kubra15 merveonl valla bana doktor dip balığı yeme dedi bende dip balığı olmayan balıkları tercih ediyorum sonuçta dip balıgı olmayan bir dünya balık çeşidi var levrek yemesekte olur.
humaninannesi61 Haftamdayım haftada 2 kere yiyorum. Hamsi mezgit , palamut kayın babam ne alırsa onu pişiriyoruz. Doktorum bebek için çok önemli dedi bu zamanlarda...😍