Nelmali Znrr kesin tutmalısın ben tutmadım da ne oldu marketin ortasinda lap diye düşüp bayıldım oruclu olsam bahanem olurdu çok pişmanım 😂😂
OZLEM_2576 Znrr doktorun tutma dedi ama acaba doktor müslüman mı? Bilerek tutma demişte olabilir sjsjsjsjs 🤣
Znrr OZLEM_2576 bende onu çok sorguladım canım kendi içimde. Ondan bide buraya yazayım dedim. Belki doktor kafir falandır onun lafıyla günaha girmeyim dedim
Denizyildizii Znrr aa gerçekten doktormusunuz şu şeker yüklemesi zararlı diyenlerede bi el atarmısınız😑
Znrr Denizyildizii maalesef değilim canım daha önce kan değerlerim düşük oruç tutuyum mu diyen bi arkadaşa ben doktorum tutabilirsin demiştimde ordan arkadaşlar yazıyor 😂😂
fatmacos Denizyildizii yukarıda da dediğim gibi acaba dedim ama belki doğru da olabilir diye jeton geç düştü covit li ve ağrılı olunca
Znrr Susamtanem1 bi kaç arkadaşım daha sahursuz tut daha çok sevap dedi. Ne yapsam bilemedim daha çok sevaba gireceksem sahursuz tutmayı düşünüyorum
Znrr zeyzey87 ay beni bu kadar desteklediğiniz için teşekkür ederim bi tane doktor gelmiş tutma demiş boşuna okumuş onca yıl şu kadar insan bilmiyor mu yani.
zeyzey87 ebrarecem inanın okudum o yorumuda ; kustum ama yutmadım o yüzden devam ettm tutmaya yazıyordu🤦🏼♀️