Minnosunannesiii Eksik kalmamalıydım yarabbim günahsa affet oruçla dalga geçmek değil niyetim oruç oruç yazanlar görsün de azcık şaapsın dursun yerinde gari yapmayın mübarek ay bizi de söyletiyonuz günaha giriyoz🤣🤣🤣🤣
Sita3434 Minnosunannesiii evet bin tane post açılmış olabilir ancak ayıp olan sizin yaptığınız dalgası geçilecek bir konu değil acaba tutsam mı diye aklınızca alay ediyorsunuz yazık…
Minnosunannesiii Seyda2434 içimde kalacaktı yapmasaydom🤣🤣🤣🤣🤣🤣 öğğğ yeminle hayatımda hiç j kadar oruç kelimesini Bi arada duymamıştım 🤣🤣🤣🤣
Minnosunannesiii happypregnant29 linçe geldin🤣🤣🤣🤣🤣 selam diye giriş yapılırmu bacım Allahını seveyim🤣🤣🤣
Minnosunannesiii SB_ SB_ dün hoca 10 yaşındaki ni kıza dedi ki sen yemek orucu tut 🤣 ezan okununca yemeğini ye öğle de Bi ikindide Bi akşama Bi 🤣 sanırım birdaha oruç postu açana bunu söyleyeceğim
SB_ Minnosunannesiii vallah çok güzel bi cevap olur bence 🤣🤣🤣 Ay diğer postane haberin var mı gül gül öldüm iyice karnıma ağrı girdi
Minnosunannesiii SB_ biraz takip ettim ciddiye alan olmuş 🤣🤣 ama bebeğim gülmektwn düşecekti Allah korusun🤣🤣🤣 çıktım bende
Mavi87 Minnosunannesiii kopyala yapıştır yapmak lazım.. Amaan kim yazcak şimdi diyorum üşeniyorum resmen cevap vermeye okadar çokki. Girmiyorum bile postlara🥴