Sibell1907 Zeynep Kamile gidip boşuna zaman kaybı yaşamayın bende bebeğimi kaybettim 26 haftalıkken ve 40 gün oldu bugün ne kadar zor olduğunu senin gibi ben bilirim şuan senin için zaman geçmez rüya mı bundersin inanmak istemezsin çünkü bende detaylıda 24. Haftada ayrıntılı ultrasonda bebeğimde çok büyük anomaliler tespit edildi ve riskli gebelikler çapa heyetine gönderdiler beni bebeğimin alınması yönünde aileye yani bize karar sundular insan önce inanamıyor çünkü hayallerin oluyor o senin bebeğin hiç kolay değil biliyorum ama sağa sola komşuya akrabaya danışmayın derim sadece eşinizle oturup aklı selim bir şekilde konuşun buna gücünüz yetecek mi yapabilecek misiniz bakabilecek misiniz ? Diye bu kararı sadece ikiniz verin eş dost doğduktan sonra bakmayacak çocuğa siz bakacaksınız yine söylüyorum hiç kolay değil ben de siz gibi inanmadım olamaz dedim kaç doktorlara gittim en sonunda yine çapada buldum kendimi psikolojik olarak hala iyi hissetmiyorum kendimi ama evde bir çocuğum var güçlü olmalıyız bu hayat bize daha neler getirir bilinmez sadece bu kararı siz vereceksiniz eğer bir başka doktora gitmek isterseniz Recep Has perşnotoloji uzmanı o bu konuda çok ama çok iyi ona görünün derim çapa da çarşamba günleri riskli gebelik heyetine giriyor ve çapa bu konuda en iyisi umarım doğru bir karar verir sin Allah yardımcın olsun.