Lamelif Kızlar makarna çok seviyorum hergün olsa yerim. Hamileykende sık yiyorum bebime zararı dokunur mu 🙄
Rabia88 Lamelif zararı olur mu bilmiyorum ama kilo yapabilir ve bebeğe faydalı olabilmesi için bol yumurtalı sütlü ev makarnası yiyorum ben annemle beraber yapmistik yumurta sevmediğim için doktor önermişti ama herşeyin fazlası zarar diye düşünüyorum
Lamelif CananOnay zytn Seilz çok mutlu oldum yalnız değilim öğlen iki tabak yedim ya sonra vicdan azabına girdim akşam pırasa yoğurt yedim. Makarnaya bünyem alışık kilodan yana sıkıntı değilde bebeğe iyi gelmez diye düşünüyorum hep
zytn İlgi alanımmmmm..asla vazgeçemem.ve ztn midem bulandgı için ve pişerken tek kokmayan şey oldugu için her gün yiyommm 😁😁😁
Hmzglm Ya bir makarna delliside benim ama maleseff mide bulantisiii hc birsey yapmaya izin vermiyorrrrr😮😮🤐🤐🤐🤐🤐😥😥😥😥
zytn Hmzglm sarı tuzlu leblebi,çubuk kraker,tuzlu ayçekirdeği.pizza kraker ve ıhlamurr..tavsiye ederim en azndan bastırıyoo...
Bebegim Tam buğday makarna ye canım zaten hamilelikte kabız belasıyla uğraşıyoruz bi nebze tam buğday daha iyi 🙂
Hmzglm zytn pizza gercekten bastiriyormuuuu... Cubuk falan bana fayda edmedi dur yarin ihlamur iceyimmmmm cok tsk ederimm