Buss12 Randevu alamıyorum doguma 22gün kaldı nasıl olucak bilmiyorum bilgisi olan randevu almadan gidebilirmiyim onuda bilmiyorum
Evimvebebegim Buss12 ben 4 ay önce falan sabah erkenden gidip sıra almıştım şu an sistem ne durumda bilmiyorum
Kubrg Buss12 ben sistemi çözdüm geç 3-4-5 gibi saatlerde kontrol edin o şekilde randevu boşluğu bulabilirsiniz
bademsekeri42 Buss12 aslında takipli hastalarına kontrole geldiği gün bi sonraki kontrol için randevu oluşturtması lazım haklısınız . Ben gitmedim hiç ama bulamayan çok . Sabah erkenden gidip sıra almayı deneyin verirler mi bilmiyorum
Buss12 syma-123 ayın 30atıyor Doktor her hafta gelmemi söyledi ama randevu bulamıyorum 30kadsr ne olur ne biter bilemem napıcamıda bilmiyorum
syma-123 Buss12 o sıkıntı canım evin uzak değilse bi git şansını dene derim bende şehir hastanesine gidiyorum şimdilik randevu aldım ama haftalık gel derse ne yaparım bilmiyorum olmazsa artık direkt doğuma gidicem 🤦🏻♀️
Buss12 syma-123 her hafta gel diyorlar gün verse su su zamanda su saatte diye bişi demiycem ama böyle yaptıklarında kafayı yiycek oluyorum bide son haftalar sürekli bebegimde aklım
syma-123 Buss12 doktora gittiğinde keşke bi sorsaydın randevu alamıyorum randevusuz gelsem bakamaz mısınız diye
Buss12 syma-123 hayır ya aşırı uçuk 5 milyar diyorlar 2 3 olsa belki ama 5 milyarada Yapmam devlettede aynısı özeldede aynısı