Gulfidan49 Kızlar 30 haftalık oldum bebek hareketleri önceki haftalara göre azaldı normal mi sizde durumlar nasil
Nrc_2ar Gulfidan49 benimde aynı durum oldu eskiden inanılmaz hareketliydi 30 a girdim ve hareketler azaldı daha hafif vurmalara döndü doktora gittiğmde herseyin iyi olduğunu bu dönemlerde uyku düzenlerinin oturmaya başladığı ve yerlerinin daraldığını söyledi. Siz yinede içinizin rahatlaması için doktorunuza danışın 🌸
Cansuve Gulfidan49 30. Haftama girdim ve benim benim de öyle oldu, hareketleri çok güçsüz ve derinden hissediyorum, 6 gündür böyle😬 Yarına doktor randevusu aldım, bakalım ne diyecek 🙏🏻
Mervegnlts Gulfidan49 Canım bende 31 e girdim de 30 dan sonra sanki Bi tık daha azalıyor haraketleri bence de yerleri de daralıyor ha ha bide eskisi gibi tekme atmıyo benim bebiş sadece balık gibi geziyor dönüyor felan sende de öyle oluyo mu
Gamzeli90 Hareketlerinde bir azalma olmadi ama gerilme cok oluyor bendede esneme mi yapiyor bilemiyorum 🤗
Gulfidan49 Mervegnlts aynen benimde öyle bir kaç kere sert tekme atıyor o kadar onun dışında hep balık gibi kayıyor