mrsflowers Çok şükür 10 haftalık olduk 2 hafta sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum acaba az çok cinsiyet belli olur mu 🥰🥰
Meless mrsflowers çok çok tahminde bulunur canım tabi bebeğin pozisyonuda önemli ben 15.haftamdayım hala net bir şey söylemedi doktorum salı bende gidicem bakalım inşallah öğreniriz😍
Hulyaaaa mrsflowers Valla ben oğlumda 10 haftalık öğrendim cinsiyetini. Smdi ikinciye 9 haftalık gebeyim benimde 15 gün snra kontrolüm bakalım ne dicek
mrsflowers Delicesareti ikili test ile ilgili kararsızım kaçıncı haftada olması gerekiyor en son 6+5 te gitmiştim bidaha gitmedim kontrole
mrsflowers Meless ay hadi inşallah yaa bende tahminde bulunsa keşke ya bebeğimle kızım yada oğlum diye konuşmak istiyorum artık 😍😍 inşallah sizde öğrenirsiniz 🥰
Delicesareti mrsflowers 12.haftada yapılıyo bende randevu aldım bence gidin çünkü orda ense kalınlığına burun kemiğine falan bakılıyomuş down sendromu olasılığı var mı die şimdiden randevunuzu alın bence geç kalmadan
lentil mrsflowers dün aile hekimindeki ebem 11+4 5 gbi git bebeğin gelişimi önden gidiyorsa ikili tarama zamanını kaçırma dedi. Bende 2 hafta sonra 11+5 gbi fln gitcem