Efsunnn Kızlar hazıranda doğum edicem inşallah lohusa pijama takimi almak istiyorum Instagramda falan sayfalara baktim pek bişey bulamadım sizler nerelerden almayı düşünüyorsunuz fiyatı da paylaşırmısınız 🥰
Ftmklbk Efsunnn ben sabahlık gecelik takimi aldım bi tane. Trendyol dan. 110 tl idi sanırım. Bi tane de önü düğmeli pantolonlu pijama takimi aldım. Onu da bulunduğum yerde bi dükkandan aldım. Açıkçası denemek istedim beden olarak sıkıntı yaşamamak için. Yoksa onu da trendyol dan ya da ınstagram dan falan alırım diyordum.
Minnosunannesiii Efsunnn canım 150nin altında yok benimki hediye geldi Bi aile dostumuz sağolsun doğumdan sonra bebeğe takım getireceğim Bi ihtiyacını alayım dedi eşyalara bakıncada lohusa seti ve terlik eksikti onlar da benden dedi aldığı yeri biliyorum baya pahalı Bi yer 279 TL ydi sanırım
Erceyl Efsunnn canım lohusa takımı 3 hafta önce komşuma aldık şimdide iş yerindeki arkadaşım hamile ona bakıyoruz kendimede ordan almistim Lohusam dan bak her bütçeye uygun var çok kaliteli malları
Ftmklbk Efsunnn link açılacak mi bilmiyorum ama nicoletta marka nin gri sabahlikli tunik gecelik takımıydı benim aldigim. O şekilde de aratabilirsiniz. https://ty.gl/wlcsucyeh
Ftmklbk Semaarya link açılacak mi bilmiyorum ama nicoletta marka nin gri sabahlikli tunik gecelik takımıydı benim aldigin. O şekilde de bakabilirsiniz
Hamideankara Bibulittle diye instagramdan bir siteden aldım geçen hafta 180 TL sabahlıkla birlikte ,çok beğendim pantolon ayarlanabilir lastikli,üstü düğmeli ve penye takım